Minecraft sunucusu nasıl oluşturulabilir?

yasirbaban

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, uzun yıllardır Minecraft oynuyorum birçok serverde oynadım ve artık kendi sunucumu kurmak istiyorum ve bunu gelir elde etmek için de yapmak istiyorum. İnternette araştırdım ama nasıl kuracağıma dair çok bir bilgi yok. Batihost'tan server kiralayabilirim belki ama bilgisi olan arakdaşların yardımcı olmasını isterim.
Serverimde Skyblock'la başlamak istiyorum yanında ek oyunlar da olabilir.
Server için nasıl host alacağım, siteyi nasıl kuracağım, pluginleri nasıl yağacağım gibi konularda bilgisi olan arkadaşlar varsa bana ulaşsın.
Maddi açıdan başlangıç seviyesinde 50-100-200 kişilik bir server kuracak kadar gücüm var.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Veldorya Teslimat Plugini'ndeki teslimat süresini nasıl azaltacağımı bulamıyorum yardım edebilecek var mı

Tek başınıza yapılabilecek bir iş değil pluginlerden falan anlamayıorsonuz Discord'daki sanal veletlerden yardım alabilirsiniz. Aradıkları şey VDS sponsorluğu zaten. Ekip kurabilirseniz devamı geliyor. Son olarak sunucuyu geliştirme aşamasında anlamadığınız plugin script sistem vb. şeyler varsa etiketleyin, yardımıcı olurum.

Skymc öneririm hosting olarak.
Veldorya Teslimat Plugini'ndeki teslimat süresini nasıl azaltacağımı bulamıyorum yardım edebilecek var mı

beyler açtım sunucumu play.yessircraft.com :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı