Minecraft sunucusuna 8GB ram yeter mi?

Zepett8

Decapat
Daha fazla  
Meslek
jigolo
Bir Minecraft sunucusu açıyorum. 8 GB RAM’i ve 4 çekirdek işlemcisi var. Sunucuda 30-40 eklenti olacak. Bu sunucu kaç kişiyi rahat taşır? Sunucu yazılımı Spigot.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pluginler nasıl hocam?
Minik bir hub yapıp survival sunucusu kuracağım claimli. Tab, scoreboard, geyser falan var. Tam liste şöyle:
- Sit- VotingRewards / Voting Plugin (İkisinden Biri veya İkisi)- HolographicDisplay- Essential / Essential X (İkisinden Biri)- Orebfuscator (Anti XRAY)- DiscordSRV (İlerde DC Sunucu Açarsak Ekleriz)- mcMMO (RPG)- Dynmap- Worldguard- Coreprotect (Belki)- Via Version/Backward/Rewind (Bazıları)- Scoreboard Plugini- Tab Plugini- Multiversecore- Nametagedit- Rank Plugini- Worldedit- Shopkeeper (Belki)- Market Plugini- Vault (Ekonomi)- SimpleTpa- Lockettepro- İnvsee- Login Plugini- Timber (Ağaç Kırma)- Clearlagg- Hub Plugini- NPC Pluginleri- Eşya Pluginleri (Hub İçin)- ChestShop- MOTD Plugini

Hoca kaç kişi olacaksınız sunucuda?

Sürüm ve işlemci de önemli. Güncel plugin şartlarını bilmiyorum ama 10-15 kişi kötü bir işlemciyle bu kadar pluginle oynayabileceğinizi sanmıyorum. Özellikle DiscordSRV gibi RAM sömüren pluginler varken. (Eskiden öyleydi, optimize edildi mi bilmiyorum.)

DiscordSRV çok yüksek ihtimalle olmayacak hocam. Sunucu sürümü son sürüm birde 1.9-1.21.8 arası destekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…