Minecraft sunucusunda plugin ve modları birlikte kurma

İşletim sistemi
Windows 10

Liber Pater

Kilopat
Katılım
17 Ocak 2016
Mesajlar
1.431
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bizim bir projemiz var ve hafiften server dosyalarını oluşturmaya başladık fakat biz hem plugin hemde modlarla çalışıyoruz ve bu tarz bir client bulamadık server için. Kullanacağımız sürüm ilk başlarda 1.15.2 olacak fakat 1.16 çıkınca ona geçeceğiz. Güncelliğini sürekli koruyan bir cliente ihtiyacımız var. Ayrıca epey fazla mod ve plugin ile çalışıyoruz yani basit bir çözüm olmamalı. En az toplam olarak 50 mod ve 10'a yakın plugin olacak. Son olarak hem fabric hem forge kullanmak istiyoruz.
 
Worldedit, Vault, Timber Plugin, OpenInv, ChestShop, SilkSpawners, AntiCheatReloaded, RecipeManager ve Clans By Hempfest.
Bir kac tanesini arastirinca Forge olarak buldum fakat 1.12.2'den sonra gelistirmeyi birakmislar. Anca profesyonel birisini tutacaksiniz o da kodlari 1.15.2'ye convert edecek. Onun disinda asiri zor.
 
Yüksek kaliteli yabancı hostlarında oluyor genelde bu özellik.Örnek verirsem Minecraft Evi adlı bir Youtube kanalı var ( reklam değil örnek ) , bunların sponsorları bir host sahibi bu sayede oynuyorlar Mod+Pluginli.
Biz Batihost düşünüyorduk sanırım orada bu özellik yok bir araştırayım. Bu özellik hangi hostlarda mevcut?
 
Bir fikrim yok Amerikada veya Avrupada bulunan hostlara bakın.Lag olabilir biraz.Ayrıca Pluginleri satın almanız gereken plugin varsa onları da unutmayın.
 
Hocam magma 1.16 buyurun (konu hortlamış kusura bakmayın)

1657875223790.png


Virüs değil denedim gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz
 

Geri
Yukarı