Minecraft Survival icin mod onerisi

• Konuyu başlatan Qyuils
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 55

Qyuils

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Minecraft Survival oynamak istiyorum, biraz modlarla hem biraz oyunu kolaylastirmak hem de sikintili olan seyleri duzeltmek istiyorum fakat modlari secemedim bir turlu. Oyunu oldugu gibi tutarak daha kaliteli hale getirecek modlar önerir misiniz?

Tree Capitator modu vardı, bir ağacın en altında kütüğü kırdığında ağaç komple kırılıyodu. Bi de eğer keepinventory kullanmakla kullanmamak arasında kalıyorsan Gravestone modu indirebilirsin. Öldükten sonra öldüğün yerdeki mezar taşına tıklarsan eşyalarını geri alabiliyosun.

Eğer istersen kendim yaptığım 1.20.1 forge çok güzel, düşük sistem gereksinimli bir modpackim var seninle paylaşabilirim.

Eğer istersen kendim yaptığım 1.20.1 forge çok güzel, düşük sistem gereksinimli bir modpackim var seninle paylaşabilirim.
olur yolla bakayim

Tree capitator modu vardı, bir ağacın en altında kütüğü kırdığında ağaç komple kırılıyordu. Bir de eğer keepinventory kullanmakla kullanmamak arasında kalıyorsan gravestone modu indirebilirsin. Öldükten sonra öldüğün yerdeki mezar taşına tıklarsan eşyalarını geri alabiliyosun.

Gravestone kesin kullanirim teşekkürler.

Eğer sistem özelliklerin iyiyse bir mod paketi önerebilirim istersen.

Tabii olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı