W worex Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #1 Elmas kazmaya tamir bastım ve de XP farmı yaptım ama tamir olmuyor. Acaba yanlış mı yaptım?
SEWIHTN Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #11 worex dedi: Elmas kazmaya tamir bastım ve de XP farmı yaptım ama tamir olmuyor. Acaba yanlış mı yaptım? Genişletmek için tıkla... Sağ elinde başka tamirli eşya varsa ona gider unutma öncelikli sağ taraf ayarlardan oynamadığın sürece ya da elinde değilse böyle olur. Artı 0 Eksi
worex dedi: Elmas kazmaya tamir bastım ve de XP farmı yaptım ama tamir olmuyor. Acaba yanlış mı yaptım? Genişletmek için tıkla... Sağ elinde başka tamirli eşya varsa ona gider unutma öncelikli sağ taraf ayarlardan oynamadığın sürece ya da elinde değilse böyle olur.
Nightsun Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #12 worex dedi: Elmas kazmaya tamir bastım ve de XP farmı yaptım ama tamir olmuyor. Acaba yanlış mı yaptım? Genişletmek için tıkla... Bütün eşyalarını bir sandığa koyup sol eline kazmayı alıp sağ eline de kılıcı alıp kasmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
worex dedi: Elmas kazmaya tamir bastım ve de XP farmı yaptım ama tamir olmuyor. Acaba yanlış mı yaptım? Genişletmek için tıkla... Bütün eşyalarını bir sandığa koyup sol eline kazmayı alıp sağ eline de kılıcı alıp kasmayı deneyebilirsin.
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 6 Kasım 2022 #13 worex dedi: Elmas kazmaya tamir bastım ve de XP farmı yaptım ama tamir olmuyor. Acaba yanlış mı yaptım? Genişletmek için tıkla... F basıp 2. elinize alın kazmayı. Öyle kasılın XP farmında. Artı 0 Eksi
worex dedi: Elmas kazmaya tamir bastım ve de XP farmı yaptım ama tamir olmuyor. Acaba yanlış mı yaptım? Genişletmek için tıkla... F basıp 2. elinize alın kazmayı. Öyle kasılın XP farmında.
5 579137 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 13 6 Kasım 2022 #14 Kazmayı sol eline al kılıçla kes XP gelir. Artı 0 Eksi
KS KS W worex Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #15 Çok saolun biraz önce gördüm ve denedim oldu teşekkürler Artı 0 Eksi