Minecraft Texture paketlerinden virüs bulaşır mı?

EsadO

Hectopat
Ben bazı texture paketlerini indirmek istiyorum ama virüslüdür diye korkuyorum. Minecraft Texture paketlerinden virüs bulaşır mı? Kötü niyetli bir insan %0.1 ihtimal bile olsa bilgisayarıma virüs bulaştırabilir mi?

Curseforge adlı siteden indirrseniz olmaz. minecraft9.net sixminecraft minecraftshaders adlı sitelerden sakın indirmeyin %50 ihtimalli virüslü onlar.

Ya en basitinden bir antivirüs yazılımı kullan o söylesin sana bulaşır mı bulaşmaz mı diye olmaz mı?

Güvenilir sitelerden indirebilirsiniz. Bilinmeyen yerlerden indirmeyin virüs yiyebilirsiniz.

Artık virüs koyulmayacak bir şey yok. Onlarada koyabilirler.
Txt dosyalarına bile virüs olabiliyor.

Sen indir kur bunu buradan sen indirdiğin zaman o söyleyecek sana virüslü mü virüssüz mü diye.

Curseforge adlı siteden indirrseniz olmaz. minecraft9.net sixminecraft minecraftshaders adlı sitelerden sakın indirmeyin %50 ihtimalli virüslü onlar.

Hocam ben minecraft9.net'ten bayağı bir mod indirmiştim. ESET kullanıyorum hiç virüs tehlikesi demedi. Virüs programlarını geçebilme imkanları var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…