Minecraft Titanium Modu

Bence titanyum u kendimiz yapalım. Ancak SonOyuncu'daki gibi değil. Kendi özel crafting i olacak madenden titanyum parçası bulucaz bunları birleştirerek titanyum hammaddesi elde edeceğiz. Bu hammaddeleride elmas la birleştirip ( Netherite gibi ) titanyum elde etmiş olucağız. Biraz saçma olacak ama titanyum parçaları sadece end de belirli bir yapıdan çıksın. ( bayağı hard oldu ama oyuna warden falan mod eklenirse koruyacağını düşünüyorum xd )

Bence titanyum u kendimiz yapalım. Ancak SonOyuncu'daki gibi değil. Kendi özel crafting i olacak madenden titanyum parçası bulucaz bunları birleştirerek titanyum hammaddesi elde edeceğiz. Bu hammaddeleride elmas la birleştirip ( netherite gibi ) titanyum elde etmiş olucağız. Biraz saçma olacak ama titanyum parçaları sadece end de belirli bir yapıdan çıksın. ( bayağı hard oldu ama oyuna warden falan mod eklenirse koruyacağını düşünüyorum xd )

Tamam hocam önerinizi aldımda titanyum ham madesini alalim fırında pişirelim ve sonra o ham maddeden 9 tane bulunca 1 tane titanyum olsun yani böylede hard olur sonuçta titanyum tabii isterseniz böyle yapalım.

Tamam hocam önerinizi aldımda titanyum ham madesini alalim fırında pişirelim ve sonra o ham maddeden 9 tane bulunca 1 tane titanyum olsun yani böylede hard olur sonuçta titanyum tabii isterseniz böyle yapalım.

Hocam ben netherite mantığıyla bakmıştım aslında. Hani netherdan onun parçasını toplarız sonra altın la birleştiririz ya. O yüzden öyle demiştim tabii sizin kararınız

Son düzenleme:
Hocam ben netherite mantığıyla bakmıştım aslında. Hani netherdan onun parçasını toplarız sonra latın la birleştiririz ya. O yüzden öyle demiştim tabii sizin kararınız.

Zamanla yapmayı azalttım en son da tamamen bıraktım. Bir nedeni yok aslında.

Tamam hocam.
Hocam sizin istediğiniz gibi olsun sonuçta siz öneriyorsunuz öyle yapalım o zaman yarın veya bugün içerisinde yeni güncellemeyi atarim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı