Minecraft Titanium Modu

Bence titanyum u kendimiz yapalım. Ancak SonOyuncu'daki gibi değil. Kendi özel crafting i olacak madenden titanyum parçası bulucaz bunları birleştirerek titanyum hammaddesi elde edeceğiz. Bu hammaddeleride elmas la birleştirip ( Netherite gibi ) titanyum elde etmiş olucağız. Biraz saçma olacak ama titanyum parçaları sadece end de belirli bir yapıdan çıksın. ( bayağı hard oldu ama oyuna warden falan mod eklenirse koruyacağını düşünüyorum xd )

Bence titanyum u kendimiz yapalım. Ancak SonOyuncu'daki gibi değil. Kendi özel crafting i olacak madenden titanyum parçası bulucaz bunları birleştirerek titanyum hammaddesi elde edeceğiz. Bu hammaddeleride elmas la birleştirip ( netherite gibi ) titanyum elde etmiş olucağız. Biraz saçma olacak ama titanyum parçaları sadece end de belirli bir yapıdan çıksın. ( bayağı hard oldu ama oyuna warden falan mod eklenirse koruyacağını düşünüyorum xd )

Tamam hocam önerinizi aldımda titanyum ham madesini alalim fırında pişirelim ve sonra o ham maddeden 9 tane bulunca 1 tane titanyum olsun yani böylede hard olur sonuçta titanyum tabii isterseniz böyle yapalım.

Tamam hocam önerinizi aldımda titanyum ham madesini alalim fırında pişirelim ve sonra o ham maddeden 9 tane bulunca 1 tane titanyum olsun yani böylede hard olur sonuçta titanyum tabii isterseniz böyle yapalım.

Hocam ben netherite mantığıyla bakmıştım aslında. Hani netherdan onun parçasını toplarız sonra altın la birleştiririz ya. O yüzden öyle demiştim tabii sizin kararınız

Son düzenleme:
Hocam ben netherite mantığıyla bakmıştım aslında. Hani netherdan onun parçasını toplarız sonra latın la birleştiririz ya. O yüzden öyle demiştim tabii sizin kararınız.

Zamanla yapmayı azalttım en son da tamamen bıraktım. Bir nedeni yok aslında.

Tamam hocam.
Hocam sizin istediğiniz gibi olsun sonuçta siz öneriyorsunuz öyle yapalım o zaman yarın veya bugün içerisinde yeni güncellemeyi atarim.

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı