Çözüldü Minecraft toprak nasıl yeşillendirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ÖylesineBiri01

Decapat
Merhaba arkadaşlar ben agalarım ile Minecraft 1.16.5 sürümünde oynuyorum ve evimin altını kazıp taştan ahır yaptım inek ve koyun getirdim ama küçük olanların büyümediğini koyunu yünlerini kırptığında çim yemediği için büyümediğini gördüm nasıl toprağı yeşillendirip çimlendiririm?

Çözüm
İpeksi dokunuş ile çimenli toprak alıp toprakların ortasına koy, otomatik olarak çimenlenir.

Su koymayı dener misin?

İpeksi dokunuş ile çimenli toprak alıp toprakların ortasına koy, otomatik olarak çimenlenir.

Çözüm
İpeksi dokunuş büyüsü olan bir kazma veya kürekle çimenli toprak kaz ve diğer toprakların olduğu bölgenin ortasına yerleştir.

İpeksi Dokunuş varsa dışarıdan bir tane çimen bloğu alıp o topraklardan birini kırıp koyun. Yavaş yavaş yayılacak.

Doğru cevap bu. Eğer hızlanmayı arttırmak istiyorsanız şu kodu yazmanız lazım;

/gamerule randomTickSpeed 300​

10 saniye sonra tick hızını 3'e çekebilirsiniz.

Çimli toprak normal toprakların arasında en az 1 blok olması gerekiyor. Çim kendiliğinden oluşmadığı için yayılarak etrafı kaplıyor. Gerekli alete silk touch geliştirmesi yapabilirsen iş görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…