Minecraft UMSOEA Shaders seçince Vanilla Minecraft oluyor

Hocam hangi versiyon texture pack? 2048x filan sa pc kaldirmiyabilir.
Yine zip'in içindeki zip leri attım. 2048x vardı. 1024x de vardı hepsini attım. Abartıp 2048x'de bıraktım. Sistemim ;
Asus Dual Geforce RTX 2060
AMD Ryzen 5 3600X
Samsung 970 Evo Plus
Kingston HyperX Fury 3200mhz CL16 (2x16)
PSU Watt'ı fazla bile.
1024x'de denedim bir kez. Pixelleşme ve ışık sorunu oldu.

optifine indirmediyseniz shader açılmıyor shaderı shaders klasörüne attıktan sonra optifine ı indirin ve indirilen java dosyasını açın. daha sonra launcerı açığınızda yüklemeler bölümünde optifine yanındada sürümü yazar göremiyorsanız yeni kurulum diyip o sürümü oluşturun minecrafttaki video ayarlarlarına birçok ayar eklenicek orda gölgelendiriciler veya shaders diye bir seçenek var ona tıkladığınızda yüklediğiniz shaderlar cıkıcak shaderınızı seçin ve bam... shader açılmış olacak
Texturepack ise resource pack klasörüne o dosyayı atın ardından Minecraft'taki ayarlarda kaynak paketleri veya resourcepack yazıçakona tıklayın texturepackler karşınıza çıkacak pacinizi seçin... İlk başta vanilla MC hissi verir fakat yaından baktığızda farkı anlarsınız
Ben zar zor gözlemlemiştim çünkü bilgisayarım çok kötü

Intel Core i5 2410M
AMD Radeon 6650M series
256 GB hard disk
6 GB RAM'i olan bir laptop kullanıyorum
1 FPS alıyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı