Bilet attım, kendi forumlarına baktım. Ama düzgün bir destek alamadım. Burası yardımcı olur diye düşündüm. Detaylı destek verebilecek arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim.
Sürüm,operatörler,oyun modlarıSorununuz ne hocam? Neyi ayarlayacaksınız?
Sürüm, operatörler, oyun modları.
uzak masaüstü ile VDS'e girip istediğiniz sürümü internetten yükleyebilirsiniz hocam.
Bu olayı yapamıyorum hocam.
sudo apt install docker.io
komutu ile kurabilirsiniz)sudo docker run -d --restart unless-stopped -it -e MEMORY=2560M -e EULA=TRUE -e TYPE=PAPER -e VERSION=1.17.1 -v /opt/game-servers/minecraft-paper:/data -p 25565:25565 --name minecraft-paper itzg/minecraft-server:latest
sudo docker attach isim
komutunu kullanabilirsiniz.Arkadaş bağlantı kuramıyor hocam.Linux VDS kullandığınızı ve SSH ile bağlandığınızı varsayıyorum.
Docker kurduktan sonra;
(Ubuntu içinsudo apt install docker.io
komutu ile kurabilirsiniz)
Komutunu isterseniz kendinize göre düzenleyip Minecraft sunucusu açabilirsiniz.Bash:sudo docker run -d --restart unless-stopped -it -e MEMORY=2560M -e EULA=TRUE -e TYPE=PAPER -e VERSION=1.17.1 -v /opt/game-servers/minecraft-paper:/data -p 25565:25565 --name minecraft-paper itzg/minecraft-server:latest
Minecraft konsoluna erişmek içinsudo docker attach isim
komutunu kullanabilirsiniz.
Hocam Discord'unuz varsa pespis#5670 ekleyebilir misiniz? Normalde sitelerin sunucu bilgisi kısmına benzer bir yer oluyor gerek IP bilgileri vb. yazıyor.
Hocam IP adresimi falan biliyorum nasıl VDS bağlantısı kurabileceğimi bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.