Minecraft vs Minecraft Premium

Tunahan Cesur

Hectopat
Katılım
23 Nisan 2019
Mesajlar
91
Çözümler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Orijinal Minecraft almak istiyorum ancak Minecraft Premium diye bir şey gördüm. Minecraft'ın Java ve Windows 10 olmak üzere 2 çeşidi var diye biliyodum. Minecraft Premium ne oluyor? Şimdiden teşekkürler.
 
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak.
Benim arkadaşımda Minecraft Java Edition Orjinal oyunu var.Ben de Minecraft'ın Windows 10 sürümünü alıp kurmak istiyorum.Bu şekilde ikimizde aynı sunucularda oynayabilirmiyiz?
Şimdiden teşekkür ederim.
Evet, istediğini kurabilirsin. Hatta Technic Launcher vb. ile mod paketlerini bile oynayabilirsin.
Acaba sizin bilginiz varmı bu konuda?
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak.
Benim arkadaşımda Minecraft Java Edition Orjinal oyunu var.Ben de Minecraft'ın Windows 10 sürümünü alıp kurmak istiyorum.Bu şekilde ikimizde aynı sunucularda oynayabilirmiyiz?
Mod vs. varsa bilemem ancak normal şartlarda ikiniz birlikte oynayamazsınız. Arkadaşınızın da Windows 10 sürümünü alması gerekiyor. Çapraz platform yalnızca Windows 10 Edition (PC) - Pocket Edition (Mobil) arasında oluyor.
Acaba sizin bilginiz varmı bu konuda?
Eğer modlardan bahsediyorsanız çok ilgilenmiyorum o yüzden çok bilgi sahibi değilim.
 
Minecraft'ın orijinal sitesinden alın genelde o ucuza hesap satan siteler ya dolandırıcı ya da serverlardan banlı hesap satıyorlar genelde insanların hesabını çalıp satarlar
 
Konuyu patlatıyorum ancak, birazdaha detaylı anlatmak istiyorum. Minecraft kullanıcılarında (Türkiye'de) genel olarak crack kullanılıyor. Crack nedir? Nerdeyse her yerde bulabileceğiniz bedava minecraft versiyonu ve Lahuncher. Titan Lahuncher, T Lahuncher gibi bir sürü lahuncher var ve aslında bunları indirmiş oluyorsunuz ve tam crack olmuyor aslında. Premium hesaba sahipseniz Minecraft'ın orjinal sitesinden orjinal lahuncher indirip istediğiniz sunucuya (yasaklı değilseniz) girebilirsiniz. Premiumsuz Lahuncherlerde ise her sunucuya giremezsiniz "Oturum Açılamadı. Oyunu yeniden başlatmayı deneyin." tarzı bir uyarı alırsınız. Oyunun pekte zevki çıkmaz. Güvenilebilir bir siteden ucuz 2. el premium satın alabilirsiniz ancak benim bildiğim pek site yok... Paranız varsa orjinal siteden pahalıya ama tamamen size özel 1. El almanız mümkün. Özel e-posta, özel Cilt Görünümü, özel kullanıcı adı ve özel şifreye sahip olursunuz. Premiumun ayrıcalıkları ve özeti budur. İyi forumlar arkadaşlar.
 
Java Edition Minecraft'ın son birkaç versiyonuna verilen özel bir isim. Ayrı bir oyun gibi değil. Windows 10 Edition ise Microsoft mağazasında satılıyor ve daha çok pocket Edition gibi. Ben Premium aldığımda Windows 10 Edition keyi de verilmişti, hala öyledir diye düşünüyorum. Windows 10 Edition'u ayrı almak istersen daha ucuza (~25₺) geliyor ancak tam olarak Java Edition ile aynı değil.

Orada satılan hesapların hepsi çalıntı.

Ben aldım ama Windows 10 Edition verilmedi(kodla aldım)
 
Hocam Minecraft dediğiniz şey zaten Premium. Normalde Premium, Titan Edition olayı yoktu ama Crackler ortaya çıkınca orjinal sürüme Premium denmeye başladı.
 

Geri
Yukarı