MineCraft Windows 10 Edition Açıldıktan 3 saniye sonra kapanıyor

EfeKurban

Decapat
Minecraft W10 Edition'a sahip olup yüklememe rağmen oyuna giriş yapıyorum, ardından 3 saniye sonra mojang yazısı da gidiyor ve oyun kapanıyor. Lütfen yardımcı olun, klasik şeyleri söylemeyin. Ekran kartımı güncelledim (az önce) ve daha bir çok şey yaptım fakat oyuna giriş yapamamaktayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, yeni konu açmak istemedim. Aynı sorunu kardeşime yeni aldığım Laptop'ta yaşıyoruz şuan da ve miniğim bunu oynasın diye almıştım. Tamamen kaldırıp yükledim, grafik işlemci iki tane görünüyor birini devre dışı bırakıp denedim ancak sorun devam ediyor. Fikri olan var mı ?

Lenovo Ideapad 330-15ARR AMD Ryzen 3 2200U 4GB 1TB Radeon 535

Minecraft Windows 10 Edition'a sahip olup yüklememe rağmen oyuna giriş yapıyorum, ardından 3 saniye sonra Mojang yazısı da gidiyor ve oyun kapanıyor. Lütfen yardımcı olun, klasik şeyleri söylemeyin. Ekran kartımı güncelledim (az önce) ve daha birçok şey yaptım fakat oyuna giriş yapamamaktayım.

Merhaba, Bende aynı sorunla karşılaşmıştım, Windows+R yaparak Roaming Bölümüne girdim. Direkt Minecraft Klasörünü tamamen sildim ve ve yeniden indirdim. Bende çalışıyor şu anlık bunu deneyebilirsin işe yarayabilir belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı