Minecraft Windows 10 Edition "bütün oyunun kilidini aç" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

enessa2

Yoctopat
Daha fazla  
Merhabalar haftalardır bu hatayı alıyorum, arkadaşım bana içinde Minecraft Windows 10 Edition oyunu olan bir Microsoft hesabını verdi, hesaba giriş yapıp Minecraft'ı yükledim fakat oyunu açtığım zaman bütün oyunun kilidini aç hatası ile karşılaşıyorum ve oyun deneme sürümünde çalışıyor, neredeyse bütün videolara ve bütün forumlara baktım fakat bir türlü çözüm bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardımcı olabileceğimden emin değilim ama ekran görüntüsü atarsanız belki bir şeyler yapabilirim.

Merhaba bu şekilde bir hata var oyuna sahibim fakat oyunu yeniden satın almamı söylüyor.

Dosya Ekleri

• minecraftwin2.PNG
    minecraftwin2.PNG
    2,1 MB · Görüntüleme: 150
  • minecraftwin3.PNG
    minecraftwin3.PNG
    955 KB · Görüntüleme: 141
Hmm, sanırım çözdüm bakın ilk attığınız fotoğrafta solda "oturum aç" diye bir buton var ona basıp arkadaşınızın size verdiği hesaba girip deneyin.

Maalesef hiçbir şekilde oturum açamıyorum oyunu tekrar satın almamda ısrar ediyor. Oturum aç butonuna basınca böyle bir ekran karşılıyor.

Dosya Ekleri

• minecraftwin4.PNG
    minecraftwin4.PNG
    1,3 MB · Görüntüleme: 165
Maalesef hiçbir şekilde oturum açamıyorum oyunu tekrar satın almamda ısrar ediyor. Oturum aç butonuna basınca böyle bir ekran karşılıyor.

Silip tekrar indirmeyi denediniz mi? O da olmaz Microsoft hesabından oturumu kapatıp tekrar oturup açıp Minecraft'ı öyle indirin.

Aynı sorunu yaşayan 2 arkadaşımda da yardımcı oldum 2 yöntem biliyorum ilk yöntem en basit olanı:

1-) yeni bir Microsoft hesabıylan temiz format kurmak.

2-) yeni bir Microsoft hesabıyla giriş yapmayı denemek yani şu şekilde hesaptan çıkış yapın ardından yeni.
Hesap ile giriş yapın ardından oyuna girin ve Xbox hesabınza giriş yapın olmazsa tekrar yazın yardımcı olmaya çalışacağım.

Silip tekrar indirmeyi denediniz mi? O da olmaz Microsoft hesabından oturumu kapatıp tekrar oturup açıp Minecraft'ı öyle indirin.

Maalesef o da olmuyor 3-4 kere denemişliğim var.
Satın Al'a basınca ne oluyor? Ayrıca arkadaşınızın verdiği hesaba girip mi oyunu indirdiniz?

"Satın al" butonuna basınca önümde 2 tane paket sunuluyor ve herhangi birine bastığımda Microsoft'un satın alma bölümüne yönlendiriliyorum.
Aynı sorunu yaşayan 2 arkadaşımda da yardımcı oldum 2 yöntem biliyorum ilk yöntem en basit olanı:

1-) yeni bir Microsoft hesabıylan temiz format kurmak.

2-) yeni bir Microsoft hesabıyla giriş yapmayı denemek yani şu şekilde hesaptan çıkış yapın ardından yeni.
Hesap ile giriş yapın ardından oyuna girin ve Xbox hesabınza giriş yapın olmazsa tekrar yazın yardımcı olmaya çalışacağım.

Fortmatdan başka bir çözüm yok mu hocam ya. Eğer tek çare formatsa yaparız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı