4 412120 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 361 Çözümler 6 4 Şubat 2021 #1 Minecraft Windows 10 Edition'u bedava almak istiyorum fakat alamıyorum. Minecraft'i 2014'te almıştım fakat kod gelmedi. Lütfen çözüm bulabilir misiniz?
Minecraft Windows 10 Edition'u bedava almak istiyorum fakat alamıyorum. Minecraft'i 2014'te almıştım fakat kod gelmedi. Lütfen çözüm bulabilir misiniz?
KS KS 4 412120 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 361 Çözümler 6 2 Ocak 2022 #21 Captain Levi dedi: Neden linç yiyesin ki? Paran yetmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Technopat Sosyal sorunlarından birisi bu. Anlatmaya çalışıyorum, sözümü kesip "sen hilecisin" gibi sözler söylüyorlar. Artı 0 Eksi
Captain Levi dedi: Neden linç yiyesin ki? Paran yetmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Technopat Sosyal sorunlarından birisi bu. Anlatmaya çalışıyorum, sözümü kesip "sen hilecisin" gibi sözler söylüyorlar.
CoffeeCake_AoE Kilopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 559 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #22 Captain Levi dedi: Neden linç yiyesin ki? Paran yetmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Linç yiyeceği kısım korsan olması da yanlış anlamış. "Korsan yazılım teşvik etmek" yasak aslında. Artı 0 Eksi
Captain Levi dedi: Neden linç yiyesin ki? Paran yetmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Linç yiyeceği kısım korsan olması da yanlış anlamış. "Korsan yazılım teşvik etmek" yasak aslında.
KS KS 4 412120 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 361 Çözümler 6 2 Ocak 2022 #23 CoffeeCake_AoE dedi: Linç yiyeceği kısım korsan olması da yanlış anlamış. "Korsan yazılım teşvik etmek" yasak aslında. Genişletmek için tıkla... Bende ama oluyor. Artı 0 Eksi
CoffeeCake_AoE dedi: Linç yiyeceği kısım korsan olması da yanlış anlamış. "Korsan yazılım teşvik etmek" yasak aslında. Genişletmek için tıkla... Bende ama oluyor.