Virüslü olmasa bile emek hırsızlığıdır. Zaten Microsoft yerel fiyat yapmış 30 Euro olan oyunu 200 liraya 10 Euro altına satıyor oynamak isteyen gidip alabilir rahatlıkla.
Türkiye şartlarında Minecraft'a 200 lira vermek aptallıktır bana göre. 200 Liraya steam indirimi beklerimde bir sürü oyun alırım.Virüslü olmasa bile emek hırsızlığıdır. Zaten Microsoft yerel fiyat yapmış 30 Euro olan oyunu 200 liraya 10 Euro altına satıyor oynamak isteyen gidip alabilir rahatlıkla.
Mİcrosoftun izin verdiği bir durum bu yalnız, bu indirilen minecraftlar gökten yağmıyor Microsoft sunucularından indiriliyor. Yani tam olarak korsan bile denemez.Virüslü olmasa bile emek hırsızlığıdır. Zaten Microsoft yerel fiyat yapmış 30 Euro olan oyunu 200 liraya 10 Euro altına satıyor oynamak isteyen gidip alabilir rahatlıkla.
İstersen orijinal hesap girip de kullanabilirsin launcher'i, ben o şekilde kullanıyorum.Virüslü olmasa bile emek hırsızlığıdır. Zaten Microsoft yerel fiyat yapmış 30 Euro olan oyunu 200 liraya 10 Euro altına satıyor oynamak isteyen gidip alabilir rahatlıkla.
Bu launcher'da herhangi bir sorun yok, kullanmaya devam edebilirsiniz.Hocam peki şuan hangi launcher daha iyi tlauncherda soun yok kullansanmı sizce tekrar yoksa başka launcher varmı?
Hocam valla bilmiyorum ben de açık kaynak launcher arayışındayım.Hocam peki şuan hangi launcher daha iyi tlauncherda soun yok kullansanmı sizce tekrar yoksa başka launcher varmı?
Titan launcher'u deniyeyim dedim hocam. İndirdim ismi Minecraft Launcher.exe bir gezginler olay yaşanmasın diye direk sildim.Hocam valla bilmiyorum ben de açık kaynak launcher arayışındayım.
Titan kullanıyorum ben Windowsta ama neyin nesidir diye hiç kurcalamadım, belki bi ara bakarım az.Titan launcher'u deniyeyim dedim hocam. İndirdim ismi Minecraft Launcher.exe bir gezginler olay yaşanmasın diye direk sildim.
Aynen sade birşey olsa daha iyi.Titan kullanıyorum ben Windowsta ama neyin nesidir diye hiç kurcalamadım, belki bi ara bakarım az.
Az özellikliler daha iyi bence![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.