Minecraft X-ray dosyasından virüs bulaşmış mıdır?

Giyter

Centipat
Daha fazla  
Dün 9 Minecraft'tan X ray indirmek istedim (tek kişilik serverde kullanacağım hile degil) sunucu 1'den indir dedim, başka bir yere attı 3 kere indire bastim indirmeyince ama bir şey inmedi yani Google'da indirme gözükmedi, indirilenler dosyası da temiz Kaspersky ile 3 kere tam tarattım temiz dedi virüs bulaşmış mıdır? Yardım edin gece uyuyamıyorum stresten.

Teşekkür ederim hocam siteden bulaşmış olma şansı var mı Kaspersky onu da bulur mu?

Hocam Kaspersky bende kullanıyorum eğer ki olsaydı virüs tespit ederdi ama yoksa hiçbir şey sıkıntı da yoktur

Teşekkür ederim hocam siteden bulaşmış olma şansı var mı Kaspersky onu da bulur mu?

Google için McAfee öneriyorum

Hocam Kaspersky bende kullanıyorum eğer ki olsaydı virüs tespit ederdi ama yoksa hiçbir şey sıkıntı da yoktur

Google için McAfee öneriyorum

Hocam param yok o kadar maalesef ama Google'dan bulaşmış olsa Kaspersky yine bulur değil mi bir de Kaspersky Google koruması sağlamaz mi zaten

Hocam param yok o kadar maalesef ama Google'dan bulaşmış olsa Kaspersky yine bulur değil mi bir de Kaspersky Google koruması sağlamaz mi zaten

Doğrudur ama güvenmiyorsan yine de McAfee'yi bir düşünmeni isterim veya diğer Google uzantılarına bakabilirsin!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…