Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 2 Kasım 2021 #1 Ciltler kısmına geldiğimde böyle diyor. Yazıdaki adrese girince ise Minecraft'a sahip olmadığım söylüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2021
Ciltler kısmına geldiğimde böyle diyor. Yazıdaki adrese girince ise Minecraft'a sahip olmadığım söylüyor.
Çözüm Ciarus 2 Kasım 2021 Sorunum çözüldü. Oynaya tıkladığımda benden bir kullanıcı adı seçmemi istedi. Kullanıcı adı seçtikten sonra skin seçebilmeye başladım.
Sorunum çözüldü. Oynaya tıkladığımda benden bir kullanıcı adı seçmemi istedi. Kullanıcı adı seçtikten sonra skin seçebilmeye başladım.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 2 Kasım 2021 #2 Ciarus dedi: Ciltler kısmına geldiğimde böyle diyor. Eki Görüntüle 1204871 Yazıdaki adrese girince ise Minecraft'a sahip olmadığım söylüyor. Eki Görüntüle 1204874 Genişletmek için tıkla... Bir sakin olun bu ne hız yeni geldi daha Game Pass'e olur böyle sorunlar. Düzelir birkaç güne Artı 0 Eksi
Ciarus dedi: Ciltler kısmına geldiğimde böyle diyor. Eki Görüntüle 1204871 Yazıdaki adrese girince ise Minecraft'a sahip olmadığım söylüyor. Eki Görüntüle 1204874 Genişletmek için tıkla... Bir sakin olun bu ne hız yeni geldi daha Game Pass'e olur böyle sorunlar. Düzelir birkaç güne
KS KS Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 2 Kasım 2021 #3 Sorunum çözüldü. Oynaya tıkladığımda benden bir kullanıcı adı seçmemi istedi. Kullanıcı adı seçtikten sonra skin seçebilmeye başladım. Artı 0 Eksi Çözüm
Sorunum çözüldü. Oynaya tıkladığımda benden bir kullanıcı adı seçmemi istedi. Kullanıcı adı seçtikten sonra skin seçebilmeye başladım.