- Makaleler
- 35
Path ve ray tracing özellikli shader paketleri mevcut.Çalışmıyor diye biliyorum. Yeni güncellemelerle getirmiş olabilirler.
Path ve ray tracing özellikli shader paketleri mevcut.Çalışmıyor diye biliyorum. Yeni güncellemelerle getirmiş olabilirler.
5-10 TL'ye hesaplar var o kadar para verilmez.
İlk attığınız linkte ne vardı hocam?
Discord kullanmıyorum, konu açarsan yardım etmeye çalışırım. Beni etiketlemen yeterli.Hocam minecraft konusunda bilgiliyseniz ekleyebilir misiniz? Arada aklıma takılan sorular oluyor da yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hepsi değil.O hesaplar çalıntı.
Path ve Ray Tracing özellikli shader paketleri mevcut.
Eğer Key olarak satın alacaksanız mc kendi sitesi yerine buradan az da olsa ucuza alabilirsiniz, zaten sıonrasında mc'nin orijinal sitesinden aktifleştirme yapacaksınız. Onun dışında 2. el olarak 70-80 TL'ye tüm bilgileri değişen bulabilirsiniz satan arkadaşlardan.Şu sıralar YouTube önerilenlerimde sürekli Minecraft videoları çıkıyor. Her izleyişimde de aşırı şekilde oynayasım geliyor. 235 TL gerçekten büyük bir fiyat. Euro da şu an aşırı yüksek. Biriktirmeye değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.