Minecraft'a 235TL değer mi?

Paran varsa kesinlikle al fakat Java almanı tavsiye ederim yarın öbür oynarken dur şu farmı yapayim dersin yapamazsın çünkü Java ve Bedrak'ın mekanikleri farklı.
 
Minecraft dediğin dünyanın en güzel oyunlarının en üst sıralarındadır. Mantıkken baktığında da ortalama bir oyuncu 1000 saate varana kadar oyunu oynayabiliyor (hatta daha da fazla)

Demem o ki Minecraft 235tl etmeyecek de hangi oyun edecek? Hem özel serverlara giriş de sağlıyorsun. Eğer oyunu çok oynuyorsan almaman ahlaki olarak ayıptır. Pragmatik olarak da saçma zaten, niye korsanla uğraşasın ki?
İstersen bir korsan bak seversen alırsın. Oyun seveni için muazzam olsa bile meraklısı olmayan adam için bir şey ifade etmez.
Olur da çok seversin zaten yıllarca oynar durursun. Yıllarca oynadığın bir oyuna da 235TL vermeyeceksin de neye vereceksin?
 
Hocam bir korsan da modlu deneyin sonra kararınızı verin uyarıyım eğer seversen ver ama bağımlı ediyor seni kurtulmak imkansız ama korsan ve modlu oyna karar veriken.
 
Bazı Minecraft Sunucuları ve bu sunucuların Premium gerektirmeyen launcherları var. Eğer PvP oynamak istiyorsan Premium almana gerek yok.
 
Ben 2,5 yıldır Minecraft'ı Survival oynuyorum.
Kesinlikle fiyatına değer, bir kere oyun sürekli bir oyun yani açık dünyasıyla beraber sen ne zaman oynamak istersen yeni bir şeyler yapmak istersen bu konuda seni kısıtlamıyor, oyun bitmek bilmiyor diyebilirim. Java ile bedrock arasında da çok büyük mekanik farklılıklar var şahsen bedrock almanı tavsiye etmem. Gerek mod desteği olsun gerek mükemmel sunucuları olsun gerek mekanikleri olsun Java versiyonu Bedrock versiyonunu tokatlar. Java versiyonuna çeşitli shader paketleri kurarak ta RTX deneyimleyebilirsin. Survival oyuncusuysan bedrockta farm yapayım diye düşünürsen orada düşünmekle kalırsın demem o ki alacaksan Java versiyonunu al ve orijinal halini almanı öneririm. Çünkü gelecek güncellemelerde korsan sürümler önemli mod paketlerini desteklemeyebilir. Örneğin 1.17 de OptiFine desteği kalkacak ve Mojang kendi modunu getirecek ve korsan sürümler bunu desteklemeyecek.
 

Geri
Yukarı