Minecraft'a 235TL değer mi?

Oradan alma Uczpre.comdan alabilirsin 5 10 TL'ye falan satılıyor bende aldım 1.5 yıl gibi kullandım sonra hesabım kilitlenmiş yeni hesap verdiler sağ olsunlar bu siteden güvenilir ucuza ve garantili bir şekilde alabilirsin.

Hocam uczpre tarzı sitelerden hesap almamanızı öneririm ve oradakiler çalıntı hesap bir süre sonra hesabı geri alıyorlar ve ayni şekilde tekrar satıyorlar.

GameSatış'ta 70 TL'ye 2 el temiz kullanılmış hesaplar bulabilirsin 25 TL'ye e-posta skin nick şifre diye yazanlara inanma ilanın açıklama kısmına bakarak satın al email skin nick şifre değişen hesaplar az 70 TL'ye bulursun ayrıca Mojang hesapları Microsoft'a aktarma var daha başlamadı eğer Mojang hesabını Microsoft'a geçirirsen hem 2 faktörlü doğrulama + Java cape verecek benden sana tavsiye sakın 200 TL vermeyin değmez en az 70 TL ben aldım ve hala daha kullanıyorum eğer herhangi bir dolandırma vakası yaşamazsın ama yanına Minecraft Windows 10 da alabilirsin.

Premium gibi bir şey veriyor sana diye biliyorum. Premium sunuculara girebiliyorsun.

Hayır, Java sürümünden bütün sunuculara erişimin var. PE'de ise sadece birkaç sunucuya girebiliyorsun. Hem orijinal olan Java sürümüdür. PE sonradan çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, java sürümünden bütün sunuculara erişimin var, PE'de ise sadece birkaç sunucuya girebiliyorsun. Hem orijinal olan java sürümüdür. PE sonradan çıktı.
Premium sunucular özel sunucular oluyor. Yani HypePixel gibi sadece para verenlerin girebildiği sunuculardan bahsediyorum. Ücretsiz olarak indirirsen sadece belirli sunuculara girebiliyorsun, diğer Premium sunuculara giriş yapamıyorsun. Benim demek istediğim bu.

15-20 TL’ye satılan hesapları alacağınıza korsan oynayın, bence daha iyi. İnsanlardan çalınmış hesaplarla, kredi kartlarıyla oynanan oyun, sonra oyun yapımcısına masraf olarak geri dönüyor. Minecraft 235 TL’ye de değmez. Güzel, kilometre taşı bir oyun ama o paraya 10-15 oyun toplarım.

Premium sunucular özel sunucular oluyor. Yani HypePixel gibi sadece para verenlerin girebildiği sunuculardan bahsediyorum. Ücretsiz olarak indirirsen sadece belirli sunuculara girebiliyorsun, diğer Premium sunuculara giriş yapamıyorsun. Benim demek istediğim bu.
Premium sunucuların ne demek olduğunu biliyorum zaten. Ama ücretsiz derken neyi kastettiniz?
Ayrıca HyPixel olacaktı, yanlış yazdınız :D

Premium sunucuların ne demek olduğunu biliyorum zaten. Ama ücretsiz derken neyi kastettiniz?
Ayrıca HyPixel olacaktı, yanlış yazdınız :D
Eski ismi HypePixel diye hatırlıyorum, değişmiş olabilir. Ücretsiz versiyonu vardı bir aralar şimdi kaldırmış olabilirler. Ücretsiz olarak Launcherini indirip oynayabiliyordun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı