CoskunSolmaz
Centipat
Minecraft açıyorum bir dünyaya giriyorum veya servera giriyorum birkaç dakika sonra PC kendini yeniden başlatıyor. Yardım edenler için şimdiden teşekkürler.
AIDA64 hangisini indirmemiz lazım.Sistem özelliklerinizi belirtin.
Sistem sıcaklık değerlerini paylaşın.
Lightshot yazılımı ile ekran görüntüsü alabilirsin.
LightShot for Windows
Basit arayüzü ile hızlı bir şekilde ekran görüntüsü almaya ve düzenlemeye yarayan araç. Aynı zamanda ekran görüntüsü alındığı sırada görsel, web sitesine de hızlı bir şekilde yüklenebiliyor.www.technopat.net
Aldığın ekran görüntüsünü yorumların sol altındaki Resim yükle butonuna basarak yükleyebilirsin.
Sosyal'e Resim Yükleme
Konu açarken Görsel Yükle butonuna tıklayın: Resim yüklendikten sonra konuda tam olarak görünmesi için Tam Resim seçeneğini seçin: Böylelikle resim tam olarak konuya ekleniyor. Eğer tam olarak görünmesini istemiyorsanız Küçük Resim seçeneğini de seçebilirsiniz. (Bunu albüm yapacaksanız...www.technopat.net
Sistem özelliklerinizi belirtin.
Sistem sıcaklık değerlerini paylaşın.
Lightshot yazılımı ile ekran görüntüsü alabilirsin.
LightShot for Windows
Basit arayüzü ile hızlı bir şekilde ekran görüntüsü almaya ve düzenlemeye yarayan araç. Aynı zamanda ekran görüntüsü alındığı sırada görsel, web sitesine de hızlı bir şekilde yüklenebiliyor.www.technopat.net
Aldığın ekran görüntüsünü yorumların sol altındaki Resim yükle butonuna basarak yükleyebilirsin.
[/QUOTESosyal'e Resim Yükleme
Konu açarken Görsel Yükle butonuna tıklayın: Resim yüklendikten sonra konuda tam olarak görünmesi için Tam Resim seçeneğini seçin: Böylelikle resim tam olarak konuya ekleniyor. Eğer tam olarak görünmesini istemiyorsanız Küçük Resim seçeneğini de seçebilirsiniz. (Bunu albüm yapacaksanız...www.technopat.net
Ekran kartı msı rtx 2060 6 gb
Arka planda hangi işlemler açık? Görev yöneticisi işlemler sekmesinin görselini paylaşır mısın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.