Minecraft'a özel IP yapımı

• Konuyu başlatan Sekrax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.457

Sekrax

Hectopat
Daha fazla  
Siz söylemeden ben söyleyeyim. İlk olarak mevcut bir domain'im ve mevcut bir hosting'im mevcut ancak şöyle bir konu var ki Cloudflare üzerinden IP'yı yaptım, IP sadece sitenin domaini şeklinde oldu. Başına play gibi ifadeleri koyamadım. İkinci olarak da bu hareket web sitemin çökmesine sebep oldu. Cloudflare 522 Hatası alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birinci olarak, bu şekilde bir gateway kullanamazsınız. Ya domaini tamamen sunucuya yönlendirin ya da "play" subdomainini sunucuya yönlendirin. NS adreslerini doğru bir şekilde değiştirdiniz mi? Hem web site yayını hem de sunucuya bağlantı yolu zor.

Birinci olarak, bu şekilde bir gateway kullanamazsınız. Ya domaini tamamen sunucuya yönlendirin ya da "play" subdomainini sunucuya yönlendirin. NS adreslerini doğru bir şekilde değiştirdiniz mi? Hem web site yayını hem de sunucuya bağlantı yolu zor.
Peki nasıl yapabilirim? Sunucu IP adresini play.xxx.com yapmak istiyorum.

CloudFlare'de A kaydı oluşturup soldaki kutuya play sağdaki kutuya IP adresini yazın. Proxy'i devre dışı bırakın. En son proxy açıkken oyun sunucusu bağlanmıyordu bilmiyorum değişmiş olabilir.
1710010153481.png

Bu şekilde mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı