Minecraft'da bug kullanarak eşya çoğaltmak hile sayılır mı?

super_ikili

Hectopat
Daha fazla  
Selam Minecraft'ta eşyaları yanlışlıkla dupeledim nasıl olduğunu bende bilmiyorum. En son end adasında idim fakat bir daha girince dünyada idim ve eşyalar dupelenmiş idi. Sizce yakmalı mıyım?

Yanlışlıkla oldu ayrıca.

Selam Minecraft'ta eşyaları yanlışlıkla dupeledim nasıl olduğunu bende bilmiyorum. En son end adasında idim fakat bir daha girince dünyada idim ve eşyalar dupelenmiş idi. Sizce yakmalı mıyım?

Sunucu değilse kendi eğlencen istersen yak istersen kullan sunucuysa öğrenildiğinde ya lag yaratmaktan ya da bugdan ban yersin ben gamemode açıp atardım hepsini bir eğlencesi kalmıyor sonra.

Eğlencesi kaçmasın diye gamemodea bile oyun içi bug olmadıkça girmiyorum yani oyun tadını kaçıracak diye düşünüyorsan yak yok bin stack elmas blokla eğlenirim diyorsan kullan.

Ya sadece birkaç stack demir bloğu dupelendi ki bende nasıl yaptığımı bilmiyorum.

Ya sadece birkaç stack demir bloğu dupelendi ki bende nasıl yaptığımı bilmiyorum.

Neyse sileceğim herhalde lava atayım bari :)

Yanlışlıkla oldu ayrıca.
Kendi oyun zevkini bozuyorsa yak. İstiyorsan kullan sana kalmış.

Neyse sileceğim herhalde lava atayım bari :)

Sürümünü bilmiyorumda 1.16.5 üstü bir sürümse enhanced mob spawners modu ekleyerek demir golem öldürdüğünde yumurtası düşüyor spawner bulup ipeksi dokunuşla kırar golem farmı yaparsın demir kasma farmı yani bir nevi en azından bu zevkli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı