Minecraft'da evi Survival modda mı yapayım?

tsunade

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Minecraft'ta Survival oynayacagım ve evimi mağarada yapacağım tasarım buldum. Sizce Creative modda yapıp mı Survival oynayayım yoksa Survival'da uğraşıyım mı o ev için sizce?

Merhaba. Minecraft'ta Survival oynayacagım ve evimi mağarada yapacağım tasarım buldum. Sizce Creative modda yapıp mı Survival oynayayım yoksa Survival'da uğraşıyım mı o ev için sizce?
Survival tabii ki, eğer creative oynayacaksınız anlamı ne?

Survival'da yap. Ama eğer materyaller netherite fener falan gerektiriyorsa birazcık kodlardan yardım alabilirsin bence.

Survival'da yap. Ama eğer materyaller netherite fener falan gerektiriyorsa birazcık kodlardan yardım alabilirsin bence.

Nethereit elmas veya altın ile ev yapmak göz zevki bakımından sizlerde ne tür bir tatmin oluşturuyor? Çok iğrenç bloklar onlar yapılar için zaten. Soruya gelecek olursak knbk yani Creative geçmen bence olayın tadını kaçırıyor. Ben senin yerinde olsam Full Survival devam derdim ama senin keyfine kalmış sonuçta senin Save'in.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı