Minecraft'ı bitirememek

Bitirmenin bir anlamı yok hocam. Bitirmeden de yüzlerce saat oynayabilir eğlenebilirsiniz. Takmayın çok. Zamanı gelir hırs eder bitirirsiniz.

Oyunda amacınız bitirmekten çok takılmak olsun, vakti geldiğini hissettiğinizde 5 dakikalık iş ejderhayı öldürmek. Diğer oyuncuların oynayış tarzını (adal, luser, Minecraft evi vs.) İzleyip kendine hedefler koyabilirsin. Ancak insanları kopyalama, ileride sıkıntı yaşarsın. Yalnızca ilham al ve kendi fikirlerini üret.
Başlarda hayatta kalma sunucularında tek oynayıp alışabilirsin, sohbet edenler olacağı için sıkıntı yaşamazsın. Belki de hayatta kalma sana uygun değildir, başka oyunlar veya türler deneyebilirsin. Skywars, Bedwars, Build Battle gibi, benim sevdiğim ve önerdiğim eğer orijinal Minecraft Java Edition satın aldıysan Hypixel skyblock, diğer serverlarda skyblock deneme bile, tamamen para tuzağı. spawner/vip almadan gelişmek imkansız.

Oyunda amacınız bitirmekten çok takılmak olsun, vakti geldiğini hissettiğinizde 5 dakikalık iş ejderhayı öldürmek. Diğer oyuncuların oynayış tarzını (adal, luser, Minecraft evi vs.) İzleyip kendine hedefler koyabilirsin. Ancak insanları kopyalama, ileride sıkıntı yaşarsın. Yalnızca ilham al ve kendi fikirlerini üret.
Başlarda hayatta kalma sunucularında tek oynayıp alışabilirsin, sohbet edenler olacağı için sıkıntı yaşamazsın. Belki de hayatta kalma sana uygun değildir, başka oyunlar veya türler deneyebilirsin. Skywars, Bedwars, Build Battle gibi, benim sevdiğim ve önerdiğim eğer orijinal Minecraft Java Edition satın aldıysan Hypixel skyblock, diğer serverlarda skyblock deneme bile, tamamen para tuzağı. spawner/vip almadan gelişmek imkansız.

Hocam Bildiğiniz Bir 1.14.4 ya da Daha altı sürümlerde bildiğiniz sunucu var mıdır? (korsan)

Teşekkürler bi çok kişiye çok da kafaya takmamak gerek doğrusu eğlenmeye bakıcam artık sağolun var olun

Aramızda kalsın ama ben de 12 yaşındayken Enderman'lerden deli gibi korkuyordum. :D Eğer bir Enderman bana saldırırsa oracıkta oyunu kapatıyordum hahaha. 🤣

Hocam bildiğiniz bir 1.14.4 ya da daha altı sürümlerde bildiğiniz sunucu var mıdır? (korsan)

1.16.5 güzel bir sunucu vardı ancak 1.17'ye geçmiş sanırım. Zaten reklama girer muhtemelen o yüzden söyleyemem. Eski sürümlerde bilmiyorum ancak tek tavsiyem SonOyuncu gibi sunuculardan uzak durun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı