Minecraft'i seviyor musunuz?

• Konuyu başlatan Arkul
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 109
  • Görüntüleme 4.971
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Küçüklüğümde çok oynadım. Ayrı yeri vardır bende. Ama şimdi sorsan oynamam.

Eskiden Minecraft'a velet oyunu diyenler şimdi oyunu öve öve bitiremiyor. Buna sürü psikolojisi deniyor. Pek güzel değil bence.

Tek oyunculu ayrı zevkli, Çok oyunculu ayrı zevkli. Çok oyunculuğa ayrı bir şekilde değinmek istiyorum, oyundaki neredeyse her şeyi kişiselleştirebiliyorsunuz. Çok iyi bir oyundur Minecraft. Seviyoruz. Oynamayanlar lütfen yorum yapmasın. Oynayıp sevmeyenlere lafım yok.

RTX 3090'ım olsa bile oynarım. Her türlü zevk veren bir oyun. 1.16.1 PvP'si kadar sevdiğim bir şey yok artık.

Minecraft hiçbir zaman dönem oyunu olmadı ki zaten. 7 senedir oynadığım tek ve en iyi oyundur piyasadaki.

Single Player Survival oynamam fakat 1.8.9 Survival titanyum var SonOyuncu diye bir sunucuda. Nereden baksan 2 yıldır oynuyorum, Minecraft'ı 1.5.2'den beri oynuyorum ve evet Minecraft benim gözümde en kral oyundur. Hem az sistem istiyor, PvP muhteşem (1.8.9'a kadar), arkadaşlarınla oynayacaksan aşırı eğlenceli, sana özel sandboxta istediğini yap, istersen bir dağ evi istersen elmas bloklardan ev yap. Modlar sayesinde oyun kat ve kat güzelleşiyor. Kısacası Minecraft güzeldir. Sevmiyorum diyenin ya sistemi çok iyidir boş geliyordur ya da keşfedememiştir bu oyunu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı