Minecraft Bedrock ve Java ile beraber mi geliyor?Minecraft resmi sitesinde daha pahalı diye biliyorum. Bir süre önce Microsoft Store'da java&bedrock Edition 85₺'ye düşmüştü. Alan aldı. Sonradan alanlardanım ben. Minecraft Store'dan 200₺ vererek aldım. Hem Java Edition hem bedrock. Yani bir farkı yok orijinal siteden. Yalnız ben kendi bilgisayarımda oturum açılmış Minecraft Store'den bakınca 200₺ gibi bir fiyat gözüküyordu. Şu an attığım linki tarayıcıda açarsanız euro olarak gözüküyor. Bilgisayarınızdaki oturum açılmış Microsoft Store'a Minecraft java&bedrock Edition diye aratabilirsiniz.
Eskiden EURO ile alıyorduk şimdi gamepass de bile olduğu için tl ile alıyorsun.Merhaba 1-2 ay sonra Minecraft alacağım. Size sorum şu Minecraft Java Edition TL ile mi alacağız yoksa Euro ile mi? Babam TL ile alınır diyor. Bu doğru mu?
Evet.Minecraft Bedrock ve Java ile beraber mi geliyor?
Xbox Game Pass'tan alınca nasıl Microsoft hesabı oluyor? Biliyorsan söyler misin?
Minecraft Bedrock ve Java ile beraber mi geliyor?
Arkadaşlar bakın yanlış biliyorsunuz. 30 dolar şu an 545₺. Minecraft'ta 545₺ ödemiyorsunuz! Yerel fiyatlandırma var Microsoft Store'da. 200₺ gibi bir fiyata aldım diyorum.
Game pass de her ay para ödüyorsun yanlız haberin olsunBurda $29.99+ diyor. TL olarak alıyoruz değil mi?
Xbox Game Pass tan alınca nasıl microsoft hesabı oluyor? Biliyorsan söylermisin ?
Her ay para ödemesi gerek game pass de onu sormuyor ki çocuk kanka
Game Pass de her ay para ödüyorsun yalnız haberin olsun.
Her ay para ödemesi gerek Game Pass de onu sormuyor ki çocuk kanka.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.