Minecraft'ın en çok hangi sürümünü seviyorsunuz?

Modların fazlalığı açısından: 1.12.2
PvP için: 1.8.9 (Ancak, 1.16.5 ile 1.8 PvP modlarını kullanmak daha iyi oluyor.)

Ben 1.13 sürümünde su altı güncellemesi geldiğinde çok havalı görmüştüm. 1.14 sürümünde yeni köylü güncellemesi gelmişti bide 1.16.5 sürümünde nether güncellemesi sonrasında bana biraz gereksiz güncelleme gibi gelmeye başladı.

Ben 1.13 sürümünde su altı güncellemesi geldiğinde çok havalı görmüştüm. 1.14 sürümünde yeni köylü güncellemesi gelmişti bir de 1.16. 5 sürümünde nether güncellemesinden sonra bana biraz gereksiz güncelleme gibi gelmeye başladı.

Hocam ben resmen 1.18.12 sürümünde çok değiştim ve çok güzel şeyler var (Minecraft Bedrock satın aldım TLauncher olsaydı ekran kartı (Intel HD 3000) açmaz idi)

:)

Hocam ben resmen 1.18.12 sürümünde çok değiştim ve çok güzel şeyler var (Minecraft Bedrock satın aldım TLauncher olsaydı ekran kartı (Intel HD 3000) açmaz idi)

:)
Benim yeni sürümlerde en sevmediğim taraflardan birisi eskisi gibi hızlı vuramamız. 1.19 sürümünde düzelecek diyorlar.

ben modlama açısından en çok 1.16.5'i tercih ediyordum. Hem daha yeni sürüm hemde mağara güncellemesini modla oyuna ekleyebildiğimden henüz 1.18'e çıkmamış modları 1.16.5.'te oynayabiliyordum.

Modsuz olarak düşünecek olursak kesinlikle 1.19. Eski sürümlerde survival asla çekilmiyor gibi geliyor.

Ben genelde yeni sürüm takipçisiyim, her yeni sürüm çıktığında girer aylarca oynarım. Survival dünyamı 2019'dan beri geliştiriyorum böyle, 1.14'te başlamıştım dünyama ve sürekli bir şeyler eklenmesi hoşuma gidiyor. Chunkları falan temizledim etraf yeniden oluşsun diye mesela.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı