Bir hikayesi yok ancak eklemeye çalışıyorlar diye biliyorum ben. Adal'ın yaptığı hikaye tamamen kurgu resmi değil yani.Bir hikayesi var zaten adal videosunu çekmişti.
Yeni boyutlara geçiş yapıp dünyayı yok etmek isteyen ejderha kölelerini (endermanlar) bunun için çalıştırıyor. Bunu duyan Steve ise bunu durdurmaya çalışıyor. Bence hoş oldu.Minecraft Dungeons'ı saymayalım. Sizce Minecraft bir hikayeye sahip olsaydı nasıl olurdu? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Çeşitli içerik üreticilerinin izlenme ve prim amacı doğrultusunda hazırladığı, içerisinde bir taraflarından sıktıkları bilgiler de barındıran videolar izleyerek bu tip konular hakkında bilgi edinmezsiniz. Evet geliştirici ekip hikaye tabanı oluşturmayı hedefleyen bir kaç adım attı bu doğru. Ancak oyunu zaten beta zamanında oynamaya başlayan ve konunun ev yapıp hayvan yetiştirmekten çok daha ileri olduğunu bilen kimseler, aynı zaman da birden fazla platform da oyunu feneyimlemiş olacaktır ki; bizzat kendim oyunun yerleşik mantığının dışına çıkıp yer şekillerinin oluşumu, maden oranları ve dizilim şekilleri, bir çok kişinin anlatsam da anlamayacağı tekniklerin tutarlılığı oranı doğrultusunda verdiği küçük hikaye detayları... Yıllardır gözümüzün önünde olup da çözemediğimiz hikayenin en büyük göstergesi bence.Minecraft Dungeons'ı saymayalım. Sizce Minecraft bir hikayeye sahip olsaydı nasıl olurdu? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Minecraft Dungeons'ı saymayalım. Sizce Minecraft bir hikayeye sahip olsaydı nasıl olurdu? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.