Minecraft'ta 1x1 texturepack nasıl kurulur?

Kurmanı önermiyorum ben kurmuştum çok kötü oluyor oyun
FPS artırmak istiyorsan da şunu söyleyebilirim ki o texture pack FPS artırmıyor

Kurmanı önermiyorum ben kurmuştum çok kötü oluyor oyun
FPS artırmak istiyorsan da şunu söyleyebilirim ki o texture pack FPS artırmıyor

Hocam bir öncekiş açtığım konudaki arkadaşlar 1x1 texture pack kurmamı tavsiye etmişlerdi. 2x2 veya 4x4 kursam bir işe yarar mı?

Fps için bile kurulmaz. Berbat gözüküyor oyun. Ama merak ediyorsan areumadlol'un videosu vardı. Zip dosyasını indir ve resourcepack klasörüne at.

Hocam bir öncekiş açtığım konudaki arkadaşlar 1x1 texture pack kurmamı tavsiye etmişlerdi. 2x2 veya 4x4 kursam bir işe yarar mı?
Texture pack'ler fpsinizi neredeyse arttırmaz bile.

Başlat kutusuna %appdata% yaz. Açılan sayfadan .minecraft klasörünü seç. Resourcepacks klasörüne o 1x1 texture pack'i at. Oyunu aç Resource Packs kısmından değiş.

Ben bir ara kurmuştum birkaç tane texture pack ancak onlar şu anda yüklü değil ve hiçbirini hatırlamıyorum.
Eğer şu an bende yüklü olsaydılar şimdi size atardım ve kurulumunu söylerdim.
Ben SonOyuncu'ya kurmuştum FPS 50-60'tan 100'ün üstüne çıkmıştı hayatımda ilk defa bir oyunda orta ayarlarda 100 FPS görüyordum sanırım

FPS için bile kurulmaz. Berbat gözüküyor oyun. Ama merak ediyorsan Areumadlol'un videosu vardı. ZIP dosyasını indir ve resourcepack klasörüne at.

Texture Pack'ler fpsinizi neredeyse arttırmaz bile.

Hocam peki 1 GB RAM'li bir bilgisayarda bu oyunu oynamak için ne yapmam lazım? 40 FPS yeter.

Hocam optifine kullanmayı denediniz mi? Gerekli ayarları yaptınız mı?

Hocam peki 1 GB RAM'li bir bilgisayarda bu oyunu oynamak için ne yapmam lazım? 40 FPS yeter.

Bu pek mümkün değil ama dediğim gibi OptiFine yükleyerek gerekli ayarları yaparsanız belki 40FPS alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…