1x1 değildir o hocam.Ağır gelmez mi hocam? Bir de bir sorum var. Forumda bir konuda herkes düşük kaliteli texture packler fps arttırır yazmış. Siz niye böyle düşünüyorsunuz?
Hocam kendi bilgisayarıma kurdum. 300 fps alıyorum. Küçül bir kuzenime vereceğim zaten. Aşırı kötü gözükmüyormuş
Ağır gelmez mi hocam? Bir de bir sorum var. Forumda bir konuda herkes düşük kaliteli texture packler FPS arttırır yazmış. Siz niye böyle düşünüyorsunuz?
Hocam kendi bilgisayarıma kurdum. 300 FPS alıyorum. Küçül bir kuzenime vereceğim zaten. Aşırı kötü gözükmüyormuş.
Ağır gelmez mi hocam? Bir de bir sorum var. Forumda bir konuda herkes düşük kaliteli texture packler FPS arttırır yazmış. Siz niye böyle düşünüyorsunuz?
Hocam kendi bilgisayarıma kurdum. 300 FPS alıyorum. Küçül bir kuzenime vereceğim zaten. Aşırı kötü gözükmüyormuş.
1x1 değildir o hocam.
Hocam bir video yükledim de gözükmüyor.Hocam bu videoyu kendi laptopumdan çektim.
1x1 değildir o hocam.
1x1 değildir o hocam.
Hocam bu videoyu kendi laptopumdan çektim.
Hocam bir video yükledim de gözükmüyor.
1x1'dir internette aratınca milyon tane 1x1 texture pack ile ilgili site çıkıyor karşına ve gerçekten de tüm bloklar tek renkten oluşuyor eline aldığın şey de kare çeklinde oluyor.
Zaten burada fotoğraf var.
1x1'dir internette aratınca milyon tane 1x1 texture pack ile ilgili site çıkıyor karşına ve gerçekten de tüm bloklar tek renkten oluşuyor eline aldığın şey de kare çeklinde oluyor.
Zaten burada fotoğraf var.
Hocam video koyabilseydım keşke ama MP4 kabul etmiyor nedense.
Videodan SS aldım. Bu 1x1 mi peki?
Gördüğüm kadarıyla 1X1.
Texture Pack'ler fpsinizi neredeyse arttırmaz bile.
Eski ise FPS 3 basamaklı olur. Şahsen test ettim.
Benim için etkisi olmadı hiçbir zaman.Eski ise FPS 3 basamaklı olur. Şahsen test ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.