Minecraft'ta 1x1 texturepack nasıl kurulur?

Ağır gelmez mi hocam? Bir de bir sorum var. Forumda bir konuda herkes düşük kaliteli texture packler fps arttırır yazmış. Siz niye böyle düşünüyorsunuz?

Hocam kendi bilgisayarıma kurdum. 300 fps alıyorum. Küçül bir kuzenime vereceğim zaten. Aşırı kötü gözükmüyormuş
1x1 değildir o hocam.

Ağır gelmez mi hocam? Bir de bir sorum var. Forumda bir konuda herkes düşük kaliteli texture packler FPS arttırır yazmış. Siz niye böyle düşünüyorsunuz?

Hocam kendi bilgisayarıma kurdum. 300 FPS alıyorum. Küçül bir kuzenime vereceğim zaten. Aşırı kötü gözükmüyormuş.

Ben denediğim için böyle düşünüyorum :D

Ağır gelmez mi hocam? Bir de bir sorum var. Forumda bir konuda herkes düşük kaliteli texture packler FPS arttırır yazmış. Siz niye böyle düşünüyorsunuz?

Hocam kendi bilgisayarıma kurdum. 300 FPS alıyorum. Küçül bir kuzenime vereceğim zaten. Aşırı kötü gözükmüyormuş.

Windows 7'nin ağır gelme ihtimali çok düşük. Ağır gelirse Windows 7 Lite ya da Win Vista kurun.
Ya da Minecraft'ın eski sürümlerini indirip FPS'e o sürümlerde bakın bir de.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220804-174424_Gallery.jpg
    Screenshot_20220804-174424_Gallery.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 33
1x1 değildir o hocam.

1x1'dir internette aratınca milyon tane 1x1 texture pack ile ilgili site çıkıyor karşına ve gerçekten de tüm bloklar tek renkten oluşuyor eline aldığın şey de kare çeklinde oluyor.

Hocam bu videoyu kendi laptopumdan çektim.

Hocam bir video yükledim de gözükmüyor.

Zaten burada fotoğraf var.

1x1'dir internette aratınca milyon tane 1x1 texture pack ile ilgili site çıkıyor karşına ve gerçekten de tüm bloklar tek renkten oluşuyor eline aldığın şey de kare çeklinde oluyor.

Hocam video koyabilseydım keşke ama MP4 kabul etmiyor nedense.

Videodan SS aldım. Bu 1x1 mi peki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı