Kurmanı önermiyorum ben kurmuştum çok kötü oluyor oyun
FPS artırmak istiyorsan da şunu söyleyebilirim ki o texture pack FPS artırmıyor![]()
Texture pack'ler fpsinizi neredeyse arttırmaz bile.Hocam bir öncekiş açtığım konudaki arkadaşlar 1x1 texture pack kurmamı tavsiye etmişlerdi. 2x2 veya 4x4 kursam bir işe yarar mı?
Hocam bir öncekiş açtığım konudaki arkadaşlar 1x1 texture pack kurmamı tavsiye etmişlerdi. 2x2 veya 4x4 kursam bir işe yarar mı?
FPS için bile kurulmaz. Berbat gözüküyor oyun. Ama merak ediyorsan Areumadlol'un videosu vardı. ZIP dosyasını indir ve resourcepack klasörüne at.
Texture Pack'ler fpsinizi neredeyse arttırmaz bile.
Hocam optifine kullanmayı denediniz mi? Gerekli ayarları yaptınız mı?Hocam bir öncekiş açtığım konudaki arkadaşlar 1x1 texture pack kurmamı tavsiye etmişlerdi. 2x2 veya 4x4 kursam bir işe yarar mı?
Hocam peki 1 GB RAM'li bir bilgisayarda bu oyunu oynamak için ne yapmam lazım? 40 FPS yeter.
Hocam peki 1 GB RAM'li bir bilgisayarda bu oyunu oynamak için ne yapmam lazım? 40 FPS yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.