Minecraft'ta 1x1 texturepack nasıl kurulur?

Hocam gözüm o kadar yüksete değil :D. CS 1.6 da sabit 60 FPS aliyor laptop. Minecraft'ta da alır mı?
Hangi sürün için konuşuyorsunuz? Belki 1x1 Packin yanına sodium da kurarsanız 1.7.10'da 40-45 FPS alır ama üstünü bileyorum

Benim için etkisi olmadı hiçbir zaman.
İyi bilgisayarlarda pek etkisi olmuyor zaten.

Hocam gözüm o kadar yüksete değil :D. CS 1.6 da sabit 60 FPS aliyor laptop. Minecraft'ta da alır mı?

Chunk'ı düşürürsen aslında FPS artar. cs'de vsync kapalı mı?

Hangi sürün için konuşuyorsunuz? Belki 1x1 packin yanına sodium da kurarsanız 1.7.10'da 40-45 FPS alır ama üstünü bileyorum.

İyi bilgisayarlarda pek etkisi olmuyor zaten.

Hocam inanın bana fark etmez. Hangisi daha yüksekse onunkuracağım. Bana yardımcı olur musunuz?

Chunk tam olarak ne oluyor?

Hocam inanın bana fark etmez. Hangisi daha yüksekse onunkuracağım. Bana yardımcı olur musunuz?

Hangisi daha yüksekse onu kuracağım derken Minecraft sürümünü kast ediyorsanız onu pek önermem bilgisayarınız için pek iyi olmaz :D

Kısaca görebileceğin uzaklık. 15x15 BLOKlardan oluşur.

Hiç bilmiyorum. Ananem verdi. Amcamın eski bilgisyarıymış. İçinde cs 1.6 buldum.test ettiğimde sabit 60 fps idi . Büyük bi ihtimalle fps yi 60 a sınırlamışlar.

16x16'lık alan. 5'e almanız iyi olur.
Tmmdır yeter ki 45 50 fps alsın.

Hangisi daha yüksekse onu kuracağım derken Minecraft sürümünü kast ediyorsanız onu pek önermem bilgisayarınız için pek iyi olmaz :D

Hayır hangi sürüm daha az kasarsa anlamında söyledim. En az kasacak sürüm hangisidir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı