arif4lean Decapat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #1 Minecraft'ta 1x1 texturepack nasıl kurulur?
Kedy72 Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia GeForce RTX 3070 Max-Q Intel Core i7 11800H 1x16 DDR4 3200MHz Ram Acer Nitro 5 Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #31 arif4lean dedi: Hocam gözüm o kadar yüksete değil . CS 1.6 da sabit 60 FPS aliyor laptop. Minecraft'ta da alır mı? Genişletmek için tıkla... Denemeden bilemeyiz Artı 0 Eksi
arif4lean dedi: Hocam gözüm o kadar yüksete değil . CS 1.6 da sabit 60 FPS aliyor laptop. Minecraft'ta da alır mı? Genişletmek için tıkla... Denemeden bilemeyiz
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #32 arif4lean dedi: Hocam gözüm o kadar yüksete değil . CS 1.6 da sabit 60 FPS aliyor laptop. Minecraft'ta da alır mı? Genişletmek için tıkla... Hangi sürün için konuşuyorsunuz? Belki 1x1 Packin yanına sodium da kurarsanız 1.7.10'da 40-45 FPS alır ama üstünü bileyorum Galaxes dedi: Benim için etkisi olmadı hiçbir zaman. Genişletmek için tıkla... İyi bilgisayarlarda pek etkisi olmuyor zaten. Artı 0 Eksi
arif4lean dedi: Hocam gözüm o kadar yüksete değil . CS 1.6 da sabit 60 FPS aliyor laptop. Minecraft'ta da alır mı? Genişletmek için tıkla... Hangi sürün için konuşuyorsunuz? Belki 1x1 Packin yanına sodium da kurarsanız 1.7.10'da 40-45 FPS alır ama üstünü bileyorum Galaxes dedi: Benim için etkisi olmadı hiçbir zaman. Genişletmek için tıkla... İyi bilgisayarlarda pek etkisi olmuyor zaten.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.741 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #33 Zinederon dedi: Hangi sürün için konuşuyorsunuz? Belki 1x1 Packin yanına sodium da kurarsanız 1.7.10'da 40-45 FPS alır ama üstünü bileyorum İyi bilgisayarlarda pek etkisi olmuyor zaten. Genişletmek için tıkla... Yok hocam eskiden Pentium'lu laptopum vardı onda da etki olmadı. Hala varda kullanmıyorum işte. Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Hangi sürün için konuşuyorsunuz? Belki 1x1 Packin yanına sodium da kurarsanız 1.7.10'da 40-45 FPS alır ama üstünü bileyorum İyi bilgisayarlarda pek etkisi olmuyor zaten. Genişletmek için tıkla... Yok hocam eskiden Pentium'lu laptopum vardı onda da etki olmadı. Hala varda kullanmıyorum işte.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.498 Çözümler 70 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 4 Ağustos 2022 #34 arif4lean dedi: Hocam gözüm o kadar yüksete değil . CS 1.6 da sabit 60 FPS aliyor laptop. Minecraft'ta da alır mı? Genişletmek için tıkla... Chunk'ı düşürürsen aslında FPS artar. cs'de vsync kapalı mı? Artı 0 Eksi
arif4lean dedi: Hocam gözüm o kadar yüksete değil . CS 1.6 da sabit 60 FPS aliyor laptop. Minecraft'ta da alır mı? Genişletmek için tıkla... Chunk'ı düşürürsen aslında FPS artar. cs'de vsync kapalı mı?
KS KS arif4lean Decapat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #35 Zinederon dedi: Hangi sürün için konuşuyorsunuz? Belki 1x1 packin yanına sodium da kurarsanız 1.7.10'da 40-45 FPS alır ama üstünü bileyorum. İyi bilgisayarlarda pek etkisi olmuyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam inanın bana fark etmez. Hangisi daha yüksekse onunkuracağım. Bana yardımcı olur musunuz? F4T1H dedi: Chunk'ı düşürürsen aslında FPS artar. cs'de vsync kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Chunk tam olarak ne oluyor? Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Hangi sürün için konuşuyorsunuz? Belki 1x1 packin yanına sodium da kurarsanız 1.7.10'da 40-45 FPS alır ama üstünü bileyorum. İyi bilgisayarlarda pek etkisi olmuyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam inanın bana fark etmez. Hangisi daha yüksekse onunkuracağım. Bana yardımcı olur musunuz? F4T1H dedi: Chunk'ı düşürürsen aslında FPS artar. cs'de vsync kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Chunk tam olarak ne oluyor?
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.498 Çözümler 70 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 4 Ağustos 2022 #36 arif4lean dedi: Hocam inanın bana fark etmez. Hangisi daha yüksekse onunkuracağım. Bana yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... sodium kur. inan çok fazla etkili. Artı 0 Eksi
arif4lean dedi: Hocam inanın bana fark etmez. Hangisi daha yüksekse onunkuracağım. Bana yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... sodium kur. inan çok fazla etkili.
Kedy72 Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia GeForce RTX 3070 Max-Q Intel Core i7 11800H 1x16 DDR4 3200MHz Ram Acer Nitro 5 Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #37 arif4lean dedi: Hocam inanın bana fark etmez. Hangisi daha yüksekse onunkuracağım. Bana yardımcı olur musunuz? Chunk tam olarak ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Hangisi daha yüksekse onu kuracağım derken Minecraft sürümünü kast ediyorsanız onu pek önermem bilgisayarınız için pek iyi olmaz Artı 0 Eksi
arif4lean dedi: Hocam inanın bana fark etmez. Hangisi daha yüksekse onunkuracağım. Bana yardımcı olur musunuz? Chunk tam olarak ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Hangisi daha yüksekse onu kuracağım derken Minecraft sürümünü kast ediyorsanız onu pek önermem bilgisayarınız için pek iyi olmaz
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.498 Çözümler 70 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 4 Ağustos 2022 #38 arif4lean dedi: Hocam inanın bana fark etmez. Hangisi daha yüksekse onunkuracağım. Bana yardımcı olur musunuz? Chunk tam olarak ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Kısaca görebileceğin uzaklık. 15x15 BLOKlardan oluşur. Artı 0 Eksi
arif4lean dedi: Hocam inanın bana fark etmez. Hangisi daha yüksekse onunkuracağım. Bana yardımcı olur musunuz? Chunk tam olarak ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Kısaca görebileceğin uzaklık. 15x15 BLOKlardan oluşur.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #39 arif4lean dedi: Hocam inanın bana fark etmez. Hangisi daha yüksekse onunkuracağım. Bana yardımcı olur musunuz? Chunk tam olarak ne oluyor? Genişletmek için tıkla... 16x16'lık alan. 5'e almanız iyi olur. Artı 0 Eksi
arif4lean dedi: Hocam inanın bana fark etmez. Hangisi daha yüksekse onunkuracağım. Bana yardımcı olur musunuz? Chunk tam olarak ne oluyor? Genişletmek için tıkla... 16x16'lık alan. 5'e almanız iyi olur.
KS KS arif4lean Decapat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #40 F4T1H dedi: Chunk'ı düşürürsen aslında FPS artar. cs'de vsync kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum. Ananem verdi. Amcamın eski bilgisyarıymış. İçinde cs 1.6 buldum.test ettiğimde sabit 60 fps idi . Büyük bi ihtimalle fps yi 60 a sınırlamışlar. Zinederon dedi: 16x16'lık alan. 5'e almanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tmmdır yeter ki 45 50 fps alsın. Kedy72 dedi: Hangisi daha yüksekse onu kuracağım derken Minecraft sürümünü kast ediyorsanız onu pek önermem bilgisayarınız için pek iyi olmaz Genişletmek için tıkla... Hayır hangi sürüm daha az kasarsa anlamında söyledim. En az kasacak sürüm hangisidir? Artı 0 Eksi
F4T1H dedi: Chunk'ı düşürürsen aslında FPS artar. cs'de vsync kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum. Ananem verdi. Amcamın eski bilgisyarıymış. İçinde cs 1.6 buldum.test ettiğimde sabit 60 fps idi . Büyük bi ihtimalle fps yi 60 a sınırlamışlar. Zinederon dedi: 16x16'lık alan. 5'e almanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tmmdır yeter ki 45 50 fps alsın. Kedy72 dedi: Hangisi daha yüksekse onu kuracağım derken Minecraft sürümünü kast ediyorsanız onu pek önermem bilgisayarınız için pek iyi olmaz Genişletmek için tıkla... Hayır hangi sürüm daha az kasarsa anlamında söyledim. En az kasacak sürüm hangisidir?