Minecraft'ta bireysel item yapmak

ritorr2

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben Minecraft içerisinde kendi Texture'umu bulup bir item yapmak istiyorum. İşte o item görünmez olacak mesela, vurduğumda uçuracak vs. veya bir silah yaparım toprak fırlatır mesela ve toprak fırlattığım kişi skini toprak falan olur. Bu bir mod sanırım. Bir arkadaşım bana "book_marks_v1.2" isimli kaldırılan bir moddan yaptığını söyledi ama ben nasıl yapacağım bilen varsa ve söylerse çok mutlu olurum. Sürüm: 1.12. 2 olsa sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben Minecraft içerisinde kendi Texture'umu bulup bir item yapmak istiyorum. İşte o item görünmez olacak mesela, vurduğumda uçuracak vs. veya bir silah yaparım toprak fırlatır mesela ve toprak fırlattığım kişi skini toprak falan olur. Bu bir mod sanırım. Bir arkadaşım bana "book_marks_v1.2" isimli kaldırılan bir moddan yaptığını söyledi ama ben nasıl yapacağım bilen varsa ve söylerse çok mutlu olurum. Sürüm: 1.12. 2 olsa sevinirim. Teşekkürler.
Buradam 1.12.2 texture packini indirin sonra kendinize göre düzenleyin.

Buradam 1.12.2 texture packini indirin sonra kendinize göre düzenleyin.
O yöntemi biliyorum ama o sadece bende değişir ve texture packlerde addon item ekleyemiyoruz sizinde bildiği gibi

MCreator uygulamasına bakın derim.
Teşekkürler cevabın için öncelikle, fakat ben mod yapmak değil, oyun içinde bir item yapmak istiyorum yani ben kendi modumu tasarlamak değil kendi itemimi tasarlamak istiyorum. ondada item tasarlayabiliyoruz, biliyorum fakat ben bir item tasarlamak derken işte görünmez olsun ve o kişiye vurduğumda uçursun vb. şeyler istiyorum bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı