Minecraft'ta çöl yok

Arama motoruna "biome finder" yazıp ilk çıkana gir. Şu an oynamakta olduğun dünyanın seed değerini oradaki kısma yaz ve istediğin biomu arağıdaki "Highlight biomes" kutucuğunu işaretleyerek araştır.

Minecraft Windows 10 Edition (bedrock) oynuyorum sürümüm 1.18.12. 16000 blok dur gidiyorum yeşil boya yapmam lazım (kaktüs ile) çöl yok, bayağı bulamıyorum. Ya da başka bir yolu var mı yeşil boya yapmanın yosun vs. gibilerini denedim olmadı.
Java indirsene. Java bedrock'a göre daha iyi (bana göre)

Bu arada Java'da aynı seed ile dünya açarsan bedrock ile aynı dünya oluşur. Öyle bakabilirsiniz.
Buradan bi' arkadaş bakar herhalde.

Bu işaretlenen alanlardan herhangi birine gidebilirsin.

1.jpg

Minecraft Windows 10 Edition (bedrock) oynuyorum sürümüm 1.18.12. 16000 blok dur gidiyorum yeşil boya yapmam lazım (kaktüs ile) çöl yok, bayağı bulamıyorum. Ya da başka bir yolu var mı yeşil boya yapmanın yosun vs. gibilerini denedim olmadı.

PS4'de 16 tane yün toplamam lazım yeşil rengim olmadığından 3 tane yün eksik ve neredeyse worldde hiç çöl yok. Sende de aynı durum varmış. Çözebildin mi?

Eğer dünya kurulumunda hiçbir ayara dokunmadıysan çöl oluşmaması imkansız sadece denk gelmemişsindir. Başarım için mushroom biyormunu 30000 blok aradığımı hatırlıyorum o yüzden pes etmeyin. Elitra ve havai fişek ile arayın işiniz kolaylaşır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı