Win+prntscrn dene bir deFN+Y printscreen zaten. Klavye %60 olduğundan öyle basıyorum. Bahsettiğim hata oluyor printscreen ile.
Win+prntscrn dene bir deFN+Y printscreen zaten. Klavye %60 olduğundan öyle basıyorum. Bahsettiğim hata oluyor printscreen ile.
FN+Y printscreen oluyor zaten %60 klavyelerde.Aynen printscreen varsa sadece o veya ctrl+ printscreen dene.
Denedim şimdi aynı hata oluyor maalesef.Win+prntscrn dene bir de
Nasil bir hata bu ana ekrana mi atiyor noluyor birde winshitfts de otoamtik tam ekran alma ayari fln yapilamiyor muDenedim şimdi aynı hata oluyor maalesef.
Ana ekrana değil de ESC basınca çıkan bir ekran var minecraftta. Ayarlar, oyuna dön, bağlantıyı kes gibisinden. Ekran görüntüsü üzerinde o ekran çıkıyor.Nasil bir hata bu ana ekrana mi atiyor noluyor birde winshitfts de otoamtik tam ekran alma ayari fln yapilamiyor mu
Acaba y tusumu tetikliyor o menuyu (bilmedigim icin soruyorum) bence siz f2 yle yapin ss lerin kaydoldugu klasorude masaustune kisayol ekleyin daha rahat olur.Ana ekrana değil de ESC basınca çıkan bir ekran var minecraftta. Ayarlar, oyuna dön, bağlantıyı kes gibisinden. Ekran görüntüsü üzerinde o ekran çıkıyor.
Y tuşuyla alakalı değil. Çünkü klavyeyi değiştireli 1 hafta falan oldu eski klavyem %100 klavyeydi ve onda da aynı hata oluyordu. Her neyse mecbur F2 ile yapacağız artık. Teşekkürler.Acaba y tusumu tetikliyor o menuyu (bilmedigim icin soruyorum) bence siz f2 yle yapin ss lerin kaydoldugu klasorude masaustune kisayol ekleyin daha rahat olur.
Tamamdır deneyeceğim teşekkürler.O bahsettiğin olay için tam ekrandan çıkarak yapman lazım maalesef. Yoksa siyah bir görüntü veya daha öncesinden bir görüntü kopyalıyorsun. F11 basıp oyunu tam ekran yapıp Windows + Shift + S kombinasyonuyla ekran görüntüsü alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.