cetincant Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 195 21 Haziran 2024 #1 SonOyuncu'da fare ile yuvarlak çiziyorum karakter yavaş yavaş sağa dönüyor veya bir anda hassasiyet artmış gibi tepkiler veriyor, yere bakıyor. Yardımcı olabilir misiniz? (fare hızlandırması kapalı)
SonOyuncu'da fare ile yuvarlak çiziyorum karakter yavaş yavaş sağa dönüyor veya bir anda hassasiyet artmış gibi tepkiler veriyor, yere bakıyor. Yardımcı olabilir misiniz? (fare hızlandırması kapalı)
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.367 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 21 Haziran 2024 #2 Oyun içerisindeki fare ayarlarında bir ayar olması lazım fare yönlerini değiştiren onu kapat muhtemelen sorunun o gibi gözüküyor. Artı 0 Eksi
Oyun içerisindeki fare ayarlarında bir ayar olması lazım fare yönlerini değiştiren onu kapat muhtemelen sorunun o gibi gözüküyor.
Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.805 Çözümler 12 Yer Midland 21 Haziran 2024 #3 Ters fare özelliğini kapatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS cetincant Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 195 21 Haziran 2024 #4 Hocam başlık isteğim dışında değiştirilmiş, tam ters hareket yapmıyor direkt sapıtıyor nereye gittiği belli değil bir hızlanıp bir yavaşlıyor. Artı 0 Eksi
Hocam başlık isteğim dışında değiştirilmiş, tam ters hareket yapmıyor direkt sapıtıyor nereye gittiği belli değil bir hızlanıp bir yavaşlıyor.
EfecanS Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #5 Sorunu çözebildiniz mi hocam bende de fareyi azıcık bile oynatsam hassasiyeti 1000 yapmışım gibi dönüp yere bakıyor. Artı 0 Eksi
Sorunu çözebildiniz mi hocam bende de fareyi azıcık bile oynatsam hassasiyeti 1000 yapmışım gibi dönüp yere bakıyor.
KS KS cetincant Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 195 24 Kasım 2024 #6 EfecanS dedi: Sorunu çözebildiniz mi hocam bende de fareyi azıcık bile oynatsam hassasiyeti 1000 yapmışım gibi dönüp yere bakıyor. Genişletmek için tıkla... Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama CPU kullanımı yüzünden sapıttığını düşünüyorum. Fareyi 1000Hz yerine 250 veya 500Hz kullanınca çözülüyor. Artı 0 Eksi
EfecanS dedi: Sorunu çözebildiniz mi hocam bende de fareyi azıcık bile oynatsam hassasiyeti 1000 yapmışım gibi dönüp yere bakıyor. Genişletmek için tıkla... Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama CPU kullanımı yüzünden sapıttığını düşünüyorum. Fareyi 1000Hz yerine 250 veya 500Hz kullanınca çözülüyor.