Çözüldü Minecraft'ta grafikler bozuk

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YenilmezYTsjjs

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, oyunum fotoğraflardaki gibi oldu, hatta daha kötü. Hareket ederken falan pikseller oynuyor, çok kötü bir görüntü. YouTuber'lar gibi nasıl yapacağım oyunu bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Bir de uzaklar falan hep bozuk görünüyor.

Screenshot_2025-07-07-10-17-10-371_com.whatsapp.jpg

Screenshot_2025-07-07-10-16-58-307_com.whatsapp.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyun grafik ayarlarını "hoş" veya "şahane" olarak değiştirin. Sisler kapalıysa açın. Bunun dışında herhangi bir sorun oyundan kaynaklanmaz. Java sürümünüzü güncelleyin. Windows güncellemelerini ve ekran kartınızın sürücülerini güncelleyin.

Attığınız resimlerde bir tek sisler gözükmüyor. Onun dışında bir sorun fark etmedim ben.
Lunarla göremedim bu badlion clientin orijinal launxher da düzeldi ama hala YT videolarinda daki gibi değil nasıl yapcam öyle
Hocam videolardaki gibi dediğinizi tam anlayamadım. Shader mı istiyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzlemedim ama yukarıdaki video iş görebilir.

Hocam videolardaki gibi dediğinizi tam anlayamadım. Shader mı istiyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzlemedim ama yukarıdaki video iş görebilir.

Yok kral şöyle daha net bir görüntü pixellerin çok belli olmadığı

Oyun ayarlarından görüş mesafesini arttırın. Mipmap düzeylerini de 4 yapın. Bazı sürümlerde vardı hala var mı seçenek olarak ama varsa Anizotropik Filtreleme ayarını da en üst kademeye getirin.

Örnek bir video atabilir misiniz nasıl bir şey istediğinizi anlamam açısından?

Oyun ayarlarından görüş mesafesini arttırın. Mipmap düzeylerini de 4 yapın. Bazı sürümlerde vardı hala var mı seçenek olarak ama varsa Anizotropik Filtreleme ayarını da en üst kademeye getirin.

Örnek bir video atabilir misiniz nasıl bir şey istediğinizi anlamam açısından?
Yusufte bin herhangi bir videosu olur

Oyun grafik ayarlarını "hoş" veya "şahane" olarak değiştirin. Sisler kapalıysa açın. Bunun dışında herhangi bir sorun oyundan kaynaklanmaz. Java sürümünüzü güncelleyin. Windows güncellemelerini ve ekran kartınızın sürücülerini güncelleyin.

Attığınız resimlerde bir tek sisler gözükmüyor. Onun dışında bir sorun fark etmedim ben.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı