Çözüldü Minecraft'ta herobrine var mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Öyle bir yaratık yok.

Notch veya Microsoft bile herkesin Herobrine olduğunu sanıp oynamadığı için eskiden güncelleme notlarının hepsine (1.15.1'e kadar yazdı.) "Removed Herobrine." yani "Herobrine kaldırıldı."yazdı.

"Removed Herobrine." yazdığını görürsünüz.
Hocam oyuna hiç eklenmedi sadece eskiden çıkan bir creepy pasta oyun geliştiricileri efsanenin ünlendiğini duyunca sürüm notlarına ''-Herobrine removed'' yazısını koyarlardı. Oyunun ünlenmesini sağlayan bir efsane gibi bir şey. Güzel korkutmuştu hepimizi :).

Yanlış bilgi
Ben Minecraft oynayamıyorum, sebebi ise herobrine olduğu için. Sizce herobrine diye bir varlık var mıdır?

Var evet ben Minecraft oynarken rastladım. Bu da fotoğrafı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-20 120458.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-20 120458.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Minecraft oynayamıyorum, sebebi ise herobrine olduğu için. Sizce herobrine diye bir varlık var mıdır?

:):) bu en çok duyduğum soru bu herobrine, entitiy 303, giant alex falan hepsi fasafiso özellikle herobrine olayı çok büyüdüğü için 1.15 sürümüne kadarki hemen hemen bütün güncelleme notlarından removed herobrine yazısı var isterseniz bakabilirsiniz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı