Hile olsa ne olacak olmasa ne olacak, kendi dünyanızda oynuyorsunuz zaten?Arkadaşlar Minecraft Survival dünyamdayken birden zor moda geçmeye karar verdim bir de üstüne kilitledim ama sonra pişman olup nbteditordan kilidi kaldırdım ve normale geçtim bu hile sayılır mı?
Java Editionda oynuyorum hocamHocam degıstiriken uyarı veriyor başarı kazanmasının diye biliyorum vermediyse sayılmaz. Bildiğim kadarıyla.
Ben biraz bu konuya takıntılıyımda hilesiz oynayacağım dedim de işte o yüzden hile sayılır mı?Hile olsa ne olacak olmasa ne olacak, kendi dünyanızda oynuyorsunuz zaten?
Java Edition'da oynuyorum hocam.
Takıntılı olmanı gerektirecek bir durum yok. Hile dediğin kavram ucu çok açık bir yere çıkıyor.Java Editionda oynuyorum hocam
Ben biraz bu konuya takıntılıyımda hilesiz oynayacağım dedim de işte o yüzden hile sayılır mı?
Arkadaşlar Minecraft Survival dünyamdayken birden zor moda geçmeye karar verdim bir de üstüne kilitledim ama sonra pişman olup nbteditordan kilidi kaldırdım ve normale geçtim bu hile sayılır mı?
sanırım evetJava uyarmıyor mu ki
nasıl yani?Takıntılı olmanı gerektirecek bir durum yok. Hile dediğin kavram ucu çok açık bir yere çıkıyor.
Hocam hile olmaz telefonumdan denim hile saymadı başarı kazanabildim.sanırım evet
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.