Çözüldü Minecraft'ta modlar hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Forge sürümüm 1.18.2 iki mod tam olarak yine 1.18.2 sürümünde ama error veriyor. Bir de zamanında indirdiğim diğer tüm modları da o dosyadan çıkardım belki birbirleriyle çakışıyorlardır diye. Hatta 2 mod arasından tek tek deneme yaptım belki sadece 2 tanesi çakışıyordur diye sonuç yine aynı. Bunun çözümü normalde aynı Forge sürümünde mod yüklemek ama ben bunu zaten biliyorum her zaman da öyle yapıyorum. Acaba başka çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardımcı olabildiğim için sevindim hocam. Saolun. Başka bir sorununuz olursa sormaktan çekinmeyin 😊
Yarın olabilir. Başka modlarda yüklemeyi planlıyorum :)

Yardımcı olabildiğim için sevindim hocam. Saolun. Başka bir sorununuz olursa sormaktan çekinmeyin 😊
İşte sana başka bir sorun :d Şimdi bugün, dün bahsettiğim modlar ve eskiden yüklediğim modlar ile oyuna giriş yaptım. Dümdüz ve yaratıcı dünyada build yapıyordum sonra ALT+TAB atıp oyunun penceresini kapatıp belli bir süre sonra tekrar girince resimdeki hatayı sürekli olarak vermeye başladı. Ve daha da kötüsü herhangibi bir dünyayı yüklerken veriyor. Bu arada oyunun ana menüsüne sorunsuz erişiyorum sadece dünya yüklerken oluyor.

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2024.08.08 - 12.57.18.89.png
    Desktop Screenshot 2024.08.08 - 12.57.18.89.png
    42,7 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
İşte sana başka bir sorun :d Şimdi bugün, dün bahsettiğim modlar ve eskiden yüklediğim modlar ile oyuna giriş yaptım. Dümdüz ve yaratıcı dünyada build yapıyordum sonra ALT+TAB atıp oyunun penceresini kapatıp belli bir süre sonra tekrar girince resimdeki hatayı sürekli olarak vermeye başladı. Ve daha da kötüsü herhangibi bir dünyayı yüklerken veriyor. Bu arada oyunun ana menüsüne sorunsuz erişiyorum sadece dünya yüklerken oluyor.
Mod kurduğumda bende sık sık karşılaşıyordum. Bilgisayarının donanımsal olarak yetersiz kalmıştır büyük ihtimalle. Yanıt vermesini bekle diyip düzelmesini beklemek haricinde çok çözüm olduğunu sanmıyorum.

Mod kurduğumda bende sık sık karşılaşıyordum. Bilgisayarının donanımsal olarak yetersiz kalmıştır büyük ihtimalle. Yanıt vermesini bekle diyip düzelmesini beklemek haricinde çok çözüm olduğunu sanmıyorum.
Eski günlerime döndüm diyebilirim :d Ve bunu Minecraft'tan, en azından bu kadar modla olacağından, beklemiyordum. Sağol tekrardan

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı