sadece minecrafthocam başka oyunlarda varmı? böyle bir sorun varsa donanımdan gidelim
sadece minecrafthocam başka oyunlarda varmı? böyle bir sorun varsa donanımdan gidelim
1.8 e kadar her sürümü denedim zaten ondan sonra bi kere de oyunun tüm dosyalarını silip geri yükledim fayda etmiyohocam
1.20deysenin 1.19a alın öylede bir deneyelim
olmassa yeniden kurun
Minecraft tamamen bozuldu olan modları açsam da kapatsam da.
onu da denedimMC'yi silip yeniden yükleyin.
evet minecraftı optimize et dedim sadeceNvidia ayarlarından ayar falan değiştirdin mi?
Onu da denedim.
onu da denedim denemediğim anca 2-3 şey vardır galiba donanımsal bişeyWindows+ı yapıp ayarlara gidin. Sonra uygulamalar>yüklü uygulamalar>minecraft Launcher veya başka bir launcher>gelişmiş seçenekler>onar deyin.
Tamam oyunun içinden değil, Nvidia'nın ayarlarını değiştirip performansa almışşsınız. Nvidia App üzerinden yaptınız sanırım, varsayılana sıfırla gibi bir şey olması lazım. Ayarları oradan düzeltin sorununuz düzelecektir.evet minecraftı optimize et dedim sadece
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.