Minecraft'ta yapılabilecek büyük yapı önerisi

Minas Tirith

Aşırı büyük bir yapı. Yapması da uzun süren bir şey. Zamanında Ali Deniz Şenpotuk yapmıştı. Ona da bir selamımızı yollayalım buradan.
bunu yapana kadar ömrüm kalmaz hocam çok büyük bir şey bu.

Yer altına Anıtkabir yapacağım başka fikriniz varsa beklerim.

1747764517785.png

1747764599947.png

1747764672703.png

Survival dünyamda yapabileceğim büyük yapı öneriniz var mı? Devasa olacak kadar büyük, 1-2 saat içerisinde de bitecek kadar küçük olmasın. Örnek vermek gerekirse okyanus tapınağını kurutmak gibi bir şey olabilir.

Çok işsizsesniz mısır piramidi gibi şeyler veya Survival dünyasıysa portal için extra süslemeler olur. Veya ben çok çok büyük bir şeyler istiyorum diyorsanız bu site modla uyumlu çalışıyor fakat belki indirirsiniz Minecraft Schematics, the Minecraft creations and schematics reference. Minecraft Worlds, minecraft maps and minecraft schematics. bu sitede bayağı deli şeyler var.

hocam ellerinize sağlık lakin böyle şeyler aramıyorum.

Çok işsizsesniz mısır piramidi gibi şeyler veya Survival dünyasıysa portal için extra süslemeler olur. Veya ben çok çok büyük bir şeyler istiyorum diyorsanız bu site modla uyumlu çalışıyor fakat belki indirirsiniz Minecraft Schematics, the Minecraft creations and schematics reference. Minecraft Worlds, minecraft maps and minecraft schematics. bu sitede bayağı deli şeyler var.
piramit benzeri çok büyük bir yapı zaten var. mod kullanmayı düşünmüyorum ama bakacağım teşekkürler.

Havalimanı olabilir. Boyutunu istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. İçeride yönetim kulesi, yolcuların bulunduğu büyük bina, uçaklar için 3 veya daha fazla pist.. Bence büyük bir yapı olabilir.

Ya da eyfel kulesi olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı