Minecraft'ta yerden çıkan zırh askılığı nasıl yapılır?

300974

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, evimde yerden çıkan zırh askılıkları istiyorum. YouTube'da bulamadım. Kendimde bulamadım, istediğim şu mantıkta olacak:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videonun 10.05. dakidasındaki gibi olmasını istiyorum. Fikriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, evimde yerden çıkan zırh askılıkları istiyorum. YouTube'da bulamadım. Kendimde bulamadım, istediğim şu mantıkta olacak:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videonun 10.05. dakidasındaki gibi olmasını istiyorum. Fikriniz var mı?

Buyurun:

Kusura bakmayın yanlış anladım. Bu videodaki sistemi YouTube'dan bulmanız zor fakat basit bir piston ile yapılıyor yarın gün içinde kendim yapıp size videosunu atabilirim isterseniz.

Ben piston sistemi ile denemeye çalıştım. Şaltere basınca kafa kısmı yer hizasında olmuyordu olursa bu sefer şaltere basınca tam olarak yukakarıda olmuyordu. Yapıp atarsanız sevinirim :)
1622299580786.png

1622299595776.png

Vallahi olduğu kadar ):
Kusura bakmayın yanlış anladım. Bu videodaki sistemi YouTube'dan bulmanız zor fakat basit bir piston ile yapılıyor yarın gün içinde kendim yapıp size videosunu atabilirim isterseniz.

Bu kadar oldu idare eder bence :)

Eki Görüntüle 1046718

Eki Görüntüle 1046716

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı