Minecraft'tan nasıl zevk alınır?

BERK_52

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Sistemim çok kötü o yüzden çok fazla MC oynuyorum survivor giriyorum, odun topluyorum, demir çağına geçiyorum, Nether'a gidiyorum vs. bir yerden sonra sıkıyor sonra hileyle bir şey falan alıyorum. Ondan sonra sarmıyor zaten yeni harita açıyorum. Arkadaşım da yok... Tekrar sarması için ne yapmalıyım?

Modlar falan kur öyle oyna. Minecraft zaten düz mantığında ilerlersen yarım saatte bile sıkabilir. Hayal gücünü kullan biraz. Build yapmayı dene, çeşitli modlar kurup oynamayı dene, Online kısmını dene, çeşitli sunucu Client'leri falan vardı en son onları indirip oyun modlarını falan oyna. Arkadaşın yoksa her türlü bir yerden sonra sıkar.

Korku modu yükle, bazılarını kaldırabilir belki.

Kanka direk oyunu değiştiren modlar değil de survivor ı bozmadan oyunu eğlenceli hale getirebilecek modlar önerirsen daha iyi olur.

Modlar falan kur öyle oyna. Minecraft zaten düz mantığında ilerlersen yarım saatte bile sıkabilir. Hayal gücünü kullan biraz. Build yapmayı dene, çeşitli modlar kurup oynamayı dene, Online kısmını dene, çeşitli sunucu Client'leri falan vardı en son onları indirip oyun modlarını falan oyna. Arkadaşın yoksa her türlü bir yerden sonra sıkar.

Peki mod önerebilir misin?

Merhaba. Sistemim çok kötü o yüzden çok fazla MC oynuyorum survivor giriyorum, odun topluyorum, demir çağına geçiyorum, Nether'a gidiyorum vs. bir yerden sonra sıkıyor sonra hileyle bir şey falan alıyorum. Ondan sonra sarmıyor zaten yeni harita açıyorum. Arkadaşım da yok... Tekrar sarması için ne yapmalıyım?

Dostum, anlattıklarına bakarak yeni başlamış gibi bir hava veriyorsun o yüzden sıkılmanı normal buluyorum çünkü oyun hakkında bilgin olmadığını düşünüyorum. Mod falan indirme. 8 yıl mod kurmadan oynadım belli aralıklarla hiç de sıkılmadım. Oyun küçük bir ev yaptıktan sonra bitmiyor git devasa yapılar inşa et, farm kur, oyunu fethet. Senin anlattığın bir sorun değil yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı