Minelink botuna girildikten sonra çalınan Microsoft hesabı için ne yapılabilir?

wx1

Zeptopat
Daha fazla  
Discord'da DonutSMP isimli bir sunucuya girdim ve orijinal site sanıp oradaki Minelink adlı bota Microsoft hesabımın kullanıcı adını, e-postasını ve yolladıkları kodu yazdım. Bunu sunucuya girmek için doğrulama sandım ve sonrasında birkaç saat sonra Microsoft hesabıma erişimi kaybettim. Bilmediğim bir e-postaya taşınmış ve güvenlik yöntemleri kaldırılmıştı ve şu anda Google'dan Microsoft'un sitelerine giremiyorum ne de hesabıma giriş yapabiliyorum.

Discord'da DonutSMP isimli bir sunucuya girdim ve orijinal site sanıp oradaki minelink adlı bota Microsoft hesabımın kullanıcı adını, e-postasını ve yolladıkları kodu yazdım. Bunu sunucuya girmek için doğrulama sandım ve sonrasında birkaç saat sonra Microsoft hesabıma erişimi kaybettim. Bilmediğim bir e-postaya taşınmış ve güvenlik yöntemleri kaldırılmıştı ve şu anda Google'dan Microsoft'un sitelerine giremiyorum ne de hesabıma giriş yapabiliyorum.

Donutfactory veya türevleri gibi sunuculardaki minelink veya başka botlar sadece hesap adını ver hiçbir şekilde mail kod filan verme zaten isim veriyorsun hata veriyor mail veriyorsun mail güvenlik aç diyor açıyorsun hesaba girmek için kod istiyor, tamamen sahte zaten oyun içinde msgden yazana ne desen de aynı cevap veriyor Discord adresine yönlendiriyor zaten ben yaptım sahte bir hesap ilen gerçekten 2 dk da çaldılar güvenmeseydin iyiydi senin hesabından büyük ihtimallen başka insanlara yazıyordur.

1763044236911.png

Adsız.png

Adsız.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı