Minercaft Premium kulanıcı adı gitmiyor

xAnstrox

Hectopat
Daha fazla  
1 yıl önce Xbox Game Pass'ten Minecraft'ı deneme amaçlı başlattım. Nickim Anstrox'tu ve bilmiyorum bu bir bug mı ama bu nick siteden hiç kalkmadı. Normal Launcher'dan falan girerken skin gitmiyor. Şu anda Minecraft indirimdeyken almak istiyorum ama bu sorunu nasıl çözerim?

1718866287975.png

Ya da preminium u olan birisi bakabilir mi nickim boşta mı diye? Name MC de böyle gözüküyor da.

1718867264560.png

Xbox Game Pass üyeligim bitti ama nick gitmedi buga girdi destek oluştursam düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İsim alınmış görünüyor. Talep oluşturup durumu açıkla. Hesap seninse yardımcı olmaya çalışırlar.

Ayrıca Xbox adlı uygulamayı indirip oradan ismini değiştirebilirsin. GamePass'e sahip olmsan bile.

İsim alınmış görünüyor. Talep oluşturup durumu açıkla. Hesap seninse yardımcı olmaya çalışırlar.

Ayrıca Xbox adlı uygulamayı indirip oradan ismini değiştirebilirsin. GamePass'e sahip olmsan bile.
deneyeceğim

xbox uygulamasından nerden değişeceğim game pass bittiği için yükle diyor sadece

Bula

Ayrıca Xbox adlı uygulamayı indirip oradan ismini değiştirebilirsin. Game Pass'e sahip olmsan bile.

Telefon için olan uygulamasını yükleyip kolayca değiştirebilirsin.

Hocam telefona xboxmı yüklüyoruz

Bir de bir şey sormak istiyorum Game Pass bitmesine rağmen minercaft neden kulanıcı adını salmıyor

Telefondan MC ismimi nasıl değişeceğim Xbox ismini değişsemde ismim değişmedi

Son düzenleme:
Bir de bir şey sormak istiyorum Game Pass bitmesine rağmen minercaft neden kulanıcı adını salmıyor
İki gün sonra tekrar alırsan kaldığın yerden devam etmen için kullanıcı adınj tutmya devam ediyor.
Telefondan MC ismimi nasıl değişeceğim Xbox ismini değişsemde ismim değişmedi
Bildiğim kadarıyla Xbox adınızla Minecraft nickiniz aynı olur. Yani Minecraft kullanıcı adınız değilmiş olmalıydı.
Microsoft destek talebi açabilirsiniz. En mantıklı şey bu gibi görünüyor. Tabii game pass alıp adınızı da değiştirebilirsiniz.
İsim değiştirme kuralı iki ayda bir olarak sınırlandırılmıştı. İsminizi iki ay içerisinde değiştirirseniz ya da iki ay içerisinde yeni aldıysanız o yüzden de değişmiyor olabilir.

İlk olarak bunu deneyin:
'Minecraft nick değiştirme' konusundaki mesaj Çözüldü: Minecraft nick değiştirme

Son düzenleme:
İki gün sonra tekrar alırsan kaldığın yerden devam etmen için kullanıcı adınj tutmya devam ediyor.

Bildiğim kadarıyla Xbox adınızla Minecraft nickiniz aynı olur. Yani Minecraft kullanıcı adınız değilmiş olmalıydı.
Microsoft destek talebi açabilirsiniz. En mantıklı şey bu gibi görünüyor. Tabii Game Pass alıp adınızı da değiştirebilirsiniz.
İsim değiştirme kuralı iki ayda bir olarak sınırlandırılmıştı. İsminizi iki ay içerisinde değiştirirseniz ya da iki ay içerisinde yeni aldıysanız o yüzden de değişmiyor olabilir.

İlk olarak bunu deneyin:
'Minecraft nick değiştirme' konusundaki mesaj Çözüldü: Minecraft nick değiştirme

Game Pass'imin biteli 2 yıl oldu sorun o işte.

İlk olarak bunu deneyin:

Bu kısım bende Game Pass olmadığı için satın al olarak gözüküyor eski hesabımda.

Game Pass'imin biteli 2 yıl oldu sorun o işte.

Bu kısım bende Game Pass olmadığı için satın al olarak gözüküyor eski hesabımda.
1719037185841.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı