Mini amfi alınır mı?

830716

Picopat
Elektrogitar almayı düşünüyorum. Amfi olarak başlangıç için bir şey almayı düşünüyorum. Daha çok evde, sınıfta, dışarıda arkadaşlarıma falan çalacağım. Marshall'ın bir mini amfisi var, iyi mi sizce? Hem cebe atmalık bir şey ve taşıması kolay. İlk başta mini amfi alıp ondan sonra güzel bir amfi almayı planlıyorum. Sizce mantıklı mı? Ürünün linki: Link

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı 300 400 falan olsa öylesine sağda solda tıngırdatmak için alınır ama 2600 TL nerdeyse ikinci el düzgün bir amfi parası. Paranızı çöpe atmayın.

Fiyatı 300 400 falan olsa öylesine sağda solda tıngırdatmak için alınır ama 2600 TL nerdeyse ikinci el düzgün bir amfi parası. Paranızı çöpe atmayın.
Dediğim gibi güzel bir amfi alacağım ama aileme çok yük olmak istemiyorum, ilk başta ucuz bir şeyle idare edip ondan sonra 7-8 bin civarında bir amfi almayı düşünüyorum. Hem iyi bir amfi alana kadar daha gelişirim hem de aileme o kadar yük olmam.

İş görür tamam ama 2600TL çok çok fazla. Aynı fiyata sıfır 3"-5" amfi alırsınız. Roland CUBE serisi vardı pille çalışan. Sarı sitede ikinci el aynı fiyata bulursunuz.

Bu amfiyi almayı düşünüyorum, iyi mi sizce?
İlk paylaştığınız ile bunun varasında dünya kadar fark var. Biri portakal büyüklüğünde, bu ise; sesini açtığınıza bir binayı rahatsız edebileceğiz seviyede ses üretiyor.

Tam olarak amacınızı anlayamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı